NY UNDERVISER PÅ SPILUDVIKLING

NYHEDER, SPILUDVIKLING

VELKOMMEN MARTIN
Vallekilde Højskole opruster på spiludviklingsfronten og har ansat endnu en lærer på den populære linje. Valget er faldet på Martin Skarregaard, som har master i Computer Games Art and Design fra Goldsmiths University, London. Derudover en B.Sc. i Medialogi fra Aalborg Universitet, København.

Martin har tidligere været elev på Vallekilde Højskole og er glad for at være tilbage i vante omgivelser.

“Mit eget ophold på Vallekilde i F12 var det, der for alvor satte gang i mine idéer om at udforske spil i større grad. Det ledte mig til mine valg af uddannelse og fik mig til at engagere mig i en række både spil og filmprojekter,” siger han.

Martin vil fungere som makker til Thomas Vigild, der i mange år har drevet linjen. Vi byder ham hjerteligt velkommen og håber på et godt samarbejde.

NYHEDER, SPILUDVIKLING

NY UNDERVISER PÅ JOURNALISTIK

Esben Christensen er ny underviser på Journalistik, hvor han skal undervise sammen med Rasmus Thirup Beck. Senest har Esben blandt andet arbejdet for Folkeskolen.dk

Læs mere

ET NYT HOLD ER STARTET

Foråret 2018 er skudt i gang, og vi glæder os meget til at lære de 128 nye elever at kende.

Læs mere

VIDEO: ESCAPE ROOM

Eleverne på Spiludvikling har lavet deres helt eget Escape Room. Kig med her og få en guidet rundvisning.

Læs mere

BØRNESPIL UDVIKLET PÅ VALLEKILDE

Hvert år afholdes Exile Game Jam på Vallekilde Højskole. Her mødes ildsjæle fra spilbranchen og udvikler nye spil. Nu har de lavet et til børn.

Læs mere

LAV ET SPIL PÅ 36 TIMER

Kan man lave sit eget spil på under 3 dage? Philip og David fra linjen Spiludvikling viser her, hvordan de har designet og programmeret et simpelt fodboldspil.

Læs mere

NY UNDERVISER PÅ SPILUDVIKLING

Martin Skarregaard er ny lærer på Vallekilde Højskole. Han skal assistere Thomas Vigild på linjen Spiludvikling.

Læs mere

DANMARKSMESTER I STORY SLAM

Vallekilde-eleven Elisabeth Platz blev onsdag aften danmarksmester i Story Slam. To personlige historier og en masse god fortælleteknik sikrede hende sejren.

Læs mere

TIDLIGERE ELEV VINDER KRAVLING-PRIS

Johanne Ramskov Erichsen vandt i weekenden en Kravling-pris for sin dækning af asyl- og flygtninge-området i Information.

Læs mere

SPILUDVIKLERE PÅ KONFERENCE

Spiludviklerne har netop været tre dage i Malmø på Nordic Game Conference, hvor de lærte om alt fra lyddesign til storytelling i spil.

Læs mere

SPIL SOM PTSD-BEHANDLING

Kan computerspil hjælpe PTSD-ramte krigsveteraner med at overkomme dagligdags opgaver som besøg i supermarkedet? Det gjorde spiludvikler Christoffer Holmgård os klogere på, da han besøgte Vallekilde.

Læs mere