OM VALLEKILDE

SKOLEN_RED_GRADIENT

SIDEN 1865
Vallekilde Højskole har i 150 år været samlingspunkt for uddannelse, nye tanker og nysgerrighed. Vi prøver hele tiden at se nye tendenser og nye muligheder i vores omverden og var de første i landet til at starte et højskolehold for spiludvikling. Maker-bevægelsen er en stor inspirationskilde, og vi har derfor egen 3D-printer, drone og laserskærer i værkstedet på en af landets ældste højskoler, hvor tradition og ny teknologi krydser veje.

På Vallekilde Højskole lægger vi stor vægt på, at de projekter, eleverne arbejder på, bliver til noget ”i virkeligheden”. Derfor har vi blandt andet partnerskaber med aktører som Distortion og Roskilde Festival, og uanset hvilket hovedfag man vælger på Vallekilde Højskole, er der rig mulighed for at prøve kræfter med konkrete projekter.

Højskolen ligger på det vestlige Sjælland – omgivet af dejlig natur, seks kilometer til stranden og en times togtur fra København.

HVORDAN SER HER UD?
Klik her og se billeder af højskolen.
BESØG OS


Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.