KØKKENET

KØKKENCHEF
Carina Nor Johansen
carina@vallekilde.dk
Carina er uddannet ernæringsassistent i 2009 fra kantinen på Køge Rådhus. Hun har arbejdet i FIH, på Holbæk Seminarium og hos Scenekunstens Udviklingscenter – og så elsker hun at være censor ved svendeprøver.
Carinas ambition er at give de spisende en oplevelse ved hvert måltid og mod på at smage nye råvarer eller sammensætninger – allerhelst i en grøn retning. Hun har pt. 274 kogebøger stående i reolen, men følger alligevel aldrig en opskrift helt.

ERNÆRINGSASSISTENT
Camilla Wahlstrøm
Camilla har arbejdet i Vallekildes køkken i en årrække og var faktisk elev på Forfatter-holdet i foråret 2011. Hun har udviklet sin egen Snickers-spread, som er fuldstændig forrygende på en skive friskbagt brød.

ERNÆRINGSASSISTENT
Kevin Alling Hansen

Kevin er uddannet ernæringsassistent. Han har selv været elev på Vallekilde Højskole – han gik på Spiludvikling i efteråret 2011. Kevin har en stor interesse for Japan, som man indimellem kan smage på tallerknerne i form af japansk inspirerede retter.

ERNÆRINGSASSISTENT
Marit Beckmann
Marit har været ansat som souschef i køkkenet siden 2010. Tidligere har hun arbejdet på Ry Højskole og NKT i Asnæs. Hun er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde i 2006.
Marit går op i gode råvarer og holder meget af vegetarmad. Derudover har hun en baggrund som billedkunstner, men i dag er det primært ved skærebrættet, at hun udfolder sit kreative talent.

ERNÆRINGSASSISTENT
Michele Jørgensen
Michele startede i køkkenet på Vallekilde Højskole i 2012, hvor hun stod i lære. I dag er hun færdiguddannet og betegner sig selv som køkkenets pyntepige, så når en kage eller andet skal pyntes, er det gerne Michele, der er i gang.
Udover pynt og glimmer går Michele meget op i at minimere madspild ved at bruge hele råvaren, og når hun laver mad derhjemme, er det tit det nordiske køkken, der inspirerer.

ERNÆRINGSASSISTENT
Michelle Dyhr (på orlov)
Michelle er uddannet ernæringsassistent fra Slagteriskolen i Roskilde. Hun går meget op i at lave sund mad – både hjemme i eget køkken og i højskolens – og udvikler ofte egne opskrifter. Og så elsker hun hvidløg.