KØKKENET

KØKKENCHEF
Carina Nor Johansen
carina@vallekilde.dk
Carina er uddannet ernæringsassistent i 2009 fra kantinen på Køge Rådhus. Hun har arbejdet i FIH, på Holbæk Seminarium og hos Scenekunstens Udviklingscenter – og så elsker hun at være censor ved svendeprøver.
Carinas ambition er at give de spisende en oplevelse ved hvert måltid og mod på at smage nye råvarer eller sammensætninger – allerhelst i en grøn retning. Hun har pt. 274 kogebøger stående i reolen, men følger alligevel aldrig en opskrift helt.

ERNÆRINGSASSISTENT
Michele Jørgensen
Michele startede i køkkenet på Vallekilde Højskole i 2012, hvor hun stod i lære. I dag er hun færdiguddannet og betegner sig selv som køkkenets pyntepige, så når en kage eller andet skal pyntes, er det gerne Michele, der er i gang.
Udover pynt og glimmer går Michele meget op i at minimere madspild ved at bruge hele råvaren, og når hun laver mad derhjemme, er det tit det nordiske køkken, der inspirerer.

ERNÆRINGSASSISTENT
Michelle Dyhr
Michelle er uddannet ernæringsassistent fra Slagteriskolen i Roskilde. Hun går meget op i at lave sund mad – både hjemme i eget køkken og i højskolens – og udvikler ofte egne opskrifter. Og så elsker hun hvidløg.

ERNÆRINGSASSISTENT
Camilla Wahlstrøm
Camilla har arbejdet i Vallekildes køkken i en årrække og var faktisk elev på Forfatter-holdet i foråret 2011. Hun har udviklet sin egen Snickers-spread, som er fuldstændig forrygende på en skive friskbagt brød.

ERNÆRINGSASSISTENT
Kevin Alling Hansen

Kevin er uddannet ernæringsassistent. Han har selv været elev på Vallekilde Højskole – han gik på Spiludvikling i efteråret 2011. Kevin har en stor interesse for Japan, som man indimellem kan smage på tallerknerne i form af japansk inspirerede retter.

ERNÆRINGSASSISTENT
Marit Beckmann
Marit har været ansat som souschef i køkkenet siden 2010. Tidligere har hun arbejdet på Ry Højskole og NKT i Asnæs. Hun er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde i 2006.
Marit går op i gode råvarer og holder meget af vegetarmad. Derudover har hun en baggrund som billedkunstner, men i dag er det primært ved skærebrættet, at hun udfolder sit kreative talent.