KØKKENET

Carina køkken

KØKKENCHEF
Carina Pedersen
carina@vallekilde.dk
Carina er uddannet ernæringsassistent i 2009 fra kantinen på Køge Rådhus. Hun har arbejdet i FIH, på Holbæk Seminarium og hos Scenekunstens Udviklingscenter – og så elsker hun at være censor ved svendeprøver.
Carinas ambition er at give de spisende en oplevelse ved hvert måltid og mod på at smage nye råvarer eller sammensætninger – allerhelst i en grøn retning. Hun nyder at have eleverne med i køkkenet og inviterer gerne til duel i 10 kilos gulerodsskrælning. Hun har pt. 274 kogebøger stående i reolen, men følger alligevel aldrig en opskrift helt.

ERNÆRINGSASSISTENT
Marit Beckmann

Marit har været ansat som souschef i køkkenet siden 2010. Tidligere har hun arbejdet på Ry Højskole og NKT i Asnæs. Hun er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde i 2006.
Marit går op i gode råvarer og holder meget af vegetarmad. Derudover har hun en baggrund som billedkunstner, men i dag er det primært ved skærebrættet, at hun udfolder sit kreative talent.

ERNÆRINGSASSISTENT
Michele Jørgensen

ERNÆRINGSASSISTENT
Tine Binne Petersen
Tine er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde og har været glad for mad hele livet. I køkkenet er hun vild med at tænke ud af boksen og bruge rester på en kreativ måde. Hun har blandt andet fundet på en pastinak-kage.

ERNÆRINGSASSISTENT
Majken Thykjær
Majken er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde og har altid haft en stor kærlighed til dansk mad. Alligevel er det lasagne, som er livretten.

Camilla_746x300

ERNÆRINGSASSISTENT
Camilla Wahlstrøm
Camilla har arbejdet i Vallekildes køkken i en årrække og var faktisk elev på Forfatter-holdet i foråret 2011.

ERNÆRINGSASSISTENT
Kevin Alling Hansen

Kevin er uddannet ernæringsassistent. Han har selv været elev på Vallekilde Højskole – han gik på Spiludvikling i efteråret 2011.