LEDIGE STILLINGER

UNDERVISER TIL DESIGN & MAKER
Vi søger en designlærer med ansvar for undervisningen på hovedfaget Design & Maker. Der er tale om et et-årigt barselsvikariat med start 2. august 2020. Det er en søndag – samme dag som efterårsholdet starter.

På Design & Maker introducerer vi eleverne til, hvad det vil sige at arbejde som designer. Det betyder i praksis, at vi lærer dem at navigere i designprocessens faser.
Undervisningen varierer mellem introduktioner til redskaber som Adobe-pakken, laserskæring, 3D print, foto og projektarbejde, hvor læringen sættes i spil, og hvor den enkelte elev specialiserer sig. Nogle projekter er korte skrivebordsprojekter og andre er længere projekter i samarbejde med andre fag på skolen eller med eksterne samarbejdspartnere.

Læs mere om Design & Maker her.

Om dig:
Du har en designfaglig uddannelse fx fra KADK eller KD.

Du har fingeren på pulsen, når det kommer til design og evner at omsætte denne interesse til undervisning.

Du har nogle års professionel erfaring. Undervisningserfaring er et plus, men ikke et must. Dog skal du være en god formidler.

Du er stærk i designprocessens faser og evner at arbejde rumligt i både stor og lille skala, hvad enten det gælder konceptmodeller eller scenografi til Clean Out Loud på Roskilde Festival.

Du kan planlægge og eksekvere en studietur.

Du har lyst til at være med til at definere retningen for faget Design & Maker for de kommende år.

Har du lyst til at byde ind med et valgfag eller andre aktiviteter for eleverne, er det også et plus.

Du er nysgerrig, selvkørende, god til deadlines og har det fint med, at der aldrig kun ligger en enkelt arbejdsopgave på dit bord.

Vi tilbyder:
En hverdag omgivet af 35 kolleger og 130 unge, hvor der er kort fra tanke til handling og udsyn til resten af verden. En arbejdsplads med stor medbestemmelse, hvor ansvar hænger snævert sammen med frihed, og hvor hver dag starter med morgensamling og højskolesang i historiske omgivelser.

Glem alt om madpakker; vores formidable køkken serverer hver dag skøn mad i Spisesalen.
Der vil være mulighed for at overnatte på højskolen efter behov, og arbejdstiden kan indrettes fleksibelt, så du kan få det hele til at gå op.

Vallekilde Højskole ligger i Nordvestsjælland cirka en time fra København i bil eller tog.

Ansøgningsfrist:
10. maj 2020 kl. 24.00. Samtaler forventes afholdt i uge 24.

Ansøgning + CV sendes på mail til mathias@vallekilde.dk

Løn efter aftale.

For spørgsmål og yderligere information kontakt forstander Torben Smidt Hansen på mail tsh@vallekilde.dk eller telefon 2012 0322.