PERSONALET

FORSTANDER
Torben Smidt Hansen
Mobil: 2012 0322
tsh@vallekilde.dk
Forstander på Vallekilde Højskole siden 2010 og uddannet journalist. Har arbejdet i DR i 21 år som reporter, programudvikler, leder af DR Ung og DR Kultur, redaktionschef i DR Dokumentar, og kanalchef for radiokanalen P2 samt ansvarlig for kultur på tværs af medier. Han er desuden dybt fascineret af begivenheder i verdensrummet.

FIRST LADY
Gitte Karen Rosenqvist
gitte@vallekilde.dk
First lady, underviser og elevansvarlig på Vallekilde Højskole siden efteråret 2010. Gitte er uddannet bibliotekar og glæden ved litteratur udmønter sig på højskolen bl.a. gennem valgfaget Litterær salon. Gitte har tidligere arbejdet i DR, COPY-DAN og Forbrugerstyrelsen.

VICEFORSTANDER
Mie Tast
mie@vallekilde.dk
Mie er uddannet journalist fra DMJX i 2010 og har arbejdet med radio og TV, siden hun blev færdig. Mie har bl.a. lavet radionyheder til DR, leveret indslag til P1 Morgen og været live-reporter på Radioavisen. Desuden har hun arbejdet som tilrettelægger hos forskellige produktionsselskaber bl.a. Mastiff TV, hvor hun især har lavet underholdning og reportage. Mie kom til Vallekilde i efteråret 2015 og underviste de første fire år på Tilrettelægger. Før hun entrede højskoleverdenen, var hun journalist og redaktionssekretær på Go’ morgen Danmark.

FORRETNINGSFØRER
Anne Mette Larsen
anne-mette@vallekilde.dk
Før Anne-Mette kom til Vallekilde i 2019, har hun arbejdet med regnskab og økonomi i 12 år indenfor skoleverdenen. Når hun ikke holder styr på højskolens økonomi, bruger hun tid i sin have, og så er hun en ivrig gospelsanger og begejstret for teater og musicals.

SEKRETÆR
Lone Andersen
lone@vallekilde.dk
Lone er et ægte højskole-menneske. Inden hun kom til Vallekilde har hun arbejdet på Rørvig Folkehøjskole, Jyderup Højskole og Roskilde Festivalhøjskole. På Vallekilde står hun for kursister, elever og diverse kontorting. Når hun ikke er på arbejde elsker hun at sy og strikke – og selvfølgelig at bruge tid med sine børn og børnebørn.

KOMMUNIKATION
Pia Beltoft
pia@vallekilde.dk
Pia er uddannet i retorik og journalistik. Hun har desuden læst afrikastudier og har arbejdet en årrække i det københavnske ngo-miljø. Før hun kom til Vallekilde, var hun hos Zetland, hvor hun blandt andet optrådte udklædt som flagermus til det journalistiske sceneshow Zetland Live.

KOMMUNIKATION
Mathias Obdrup
obdrup@vallekilde.dk
Mathias er uddannet journalist og har arbejdet med PR og kommunikation i mange forskellige former. Både foran og bag kameraet har han lavet kampagner for alt fra Google til Undervisningsministeriet. Derudover holder han foredrag om hukommelsesteknikker, og så er han utrolig glad for quiz og hygge.

SEKRETÆR
Dorte Storm
dorte@vallekilde.dk
Dorte kom til Vallekilde i 2007 og har før det blandt andet arbejdet 17 år på Novo. Hun elsker at rejse med familien og omtaler selv sine to børn som sin største hobby.

henning746

BYGNINGSANSVARLIG
Henning Jensen
henning@vallekilde.dk

Henning er uddannet både tømrer og bygningskonstruktør. Han har arbejdet på Vallekilde siden 2011, hvor han har ansvaret for vedligehold af de gamle bygninger og desuden udnytter sin store viden om energibesparende tiltag.
Han har været selvstændig med eget tømrerfirma og arbejdet i både Tyskland og Sverige – og har desuden haft egen pølsevogn, Fårevejle Grill. Hennings yndlingsservering fra pølsevognen var en halv grillkylling med pommes frites.

PEDEL
Finn Louis Braun

Efter 19 år som selvstændig maler startede Finn som pedel på Vallekilde Højskole i 2012. Han er det man kalder en ægte all-rounder, da han mestrer lidt af alle håndværksfag. Derfor elsker han også at blive præsenteret for nye opgaver, hvor der skal tænkes kreativt.

PEDEL
Benny Vennevold Jørgensen

Benny har arbejdet på Vallekilde Højskole siden 2014. Han er uddannet karosseribygger og har tidligere arbejdet som pedelmedhjælper på Højby Skole. I fritiden er Benny en ivrig amatørfotograf.

martin-web

IT OG TEKNIK
Martin Høgh
martin@vallekilde.dk
Martin er ansvarlig for højskolens IT. Han har stor interesse for alt med en tænd-knap og kan altid finde den der ledning, du står og mangler.

RENGØRING
Yildis Demirkiran
yildis@vallekilde.dk
Yildis er uddannet butiksassistent og har siden 2013 arbejdet på Vallekilde Højskole. Hun har grønne fingre og sørger for planter og blomster til hele højskolen. Yildis bor tæt ved højskolen – i Vallekildes gamle træskofabrik.

RENGØRING
Janne Christensen
janne@vallekilde.dk
Janne har arbejdet på Vallekilde Højskole siden 2003. Hun sørger for, at skolen er pæn og ren – og når hun ikke har travlt med det, elsker hun at bruge tid med sit barnebarn.