PETRA NAGEL PÅ VALLEKILDE

FOREDRAG

FOREDRAG MED PETRA NAGEL
“Du bliver ikke gladere af at tabe dig 5 kilo,”

Sådan lød et af hovedbudskaberne i Petra Nagels foredrag, som hun onsdag aften holdt på Vallekilde Højskole.

Petra Nagel er med sin ærlighed og villighed til at bruge sin egen person med rekordfart blevet en af DR3s mest populære tv-værter. I programmerne “Petra elsker sig selv” og “Petra dater hele verden” udleverer hun sig selv og sine inderste følelser, i håb om at seerne kan spejle sig i hendes tanker og oplevelser, og vi dermed kan få åbnet op for og talt om nogle af vores samfunds største tabuer.

Med udgangspunkt i sin egen historie fortalte hun eleverne, at drømmen om den perfekte krop i høj grad er en illusion.

LIVET I MEDIEBRANCHEN
Petra havde i aftenens anledning også valgt at tale om hendes vej ind i mediebranchen, så højskolens kommende tilrettelæggere og journalister kunne få et indblik i, hvordan mediebranchen nogenlunde fungerer.

Petra er uddannet journalist fra Roskilde Universitet, tilrettelægger og tv-vært på DR3. Udover hendes egne programmer er hun også kendt fra programmerne Menneskeforsøg og Videnskabsmagasinet.

FOREDRAG

PODCAST OPTAGET PÅ VALLEKILDE

Kvinderne bag den succesrige podcast om Harry Potter – Harry Pottcast – optog et afsnit live i Foredragssalen.

Læs mere

FOREDRAG MED ABDEL AZIZ MAHMOUD

‘Tal ordenligt eller luk røven’. Sådan lød titlen på Abdel Aziz Mahmouds foredrag, som handlede om shitstorms, sociale medier og digital dannelse.

Læs mere

NIKOLAJ KOPPEL PÅ VALLEKILDE

Vi havde fornemt besøg af Nikolaj Koppel, som levende tog os med ind i musikkens verden. Under foredraget satte han sig også og spillede på højskolens eget flygel.

Læs mere

HISTORIEN BAG BRÆTSPILLET HINT

En af efterårsholdets store spilfavoritter er brætspillet HINT. Vi har haft besøg af designeren bag det populære selskabsspil.

Læs mere

PETRA NAGEL PÅ VALLEKILDE

DR3-værten gæstede Vallekilde Højskole, hvor hun fortalte om sine tv-programmer, sit selvværd og ikke mindst illusionen om den perfekte krop.

Læs mere

FOREDRAG OM SMARTPHONESTRESS

Hør, hvad smartphones egentlig gør ved os, når journalist Søren Hebsgaard besøger os. I forbindelse med foredraget tester eleverne, om man kan overleve et døgn uden skærme.

Læs mere

FOREDRAG OM ISLAMISK STAT

Hvordan stopper vi radikalisering af unge i Danmark – inklusiv dem, der nu vender tilbage til DK fra Syrien? Deniz Serinci gæstede Vallekilde Højskole med sit foredrag om Islamisk Stat.

Læs mere

NAZILA KIVI GÆSTEDE VALLEKILDE

Iran og feminisme. Nazila Kivi besøgte tirsdag Vallekilde Højskole med to forskellige foredrag. “Iran i midten” og “Feminisme: Krop, magt og identitet”

Læs mere

UD I RUMMET MED ANDREAS MOGENSEN

10. marts rejste vi langt ud i rummet, da vi havde besøg af den danske astronaut, Andreas Mogensen.

Læs mere

SPIL SOM PTSD-BEHANDLING

Kan computerspil hjælpe PTSD-ramte krigsveteraner med at overkomme dagligdags opgaver som besøg i supermarkedet? Det gjorde spiludvikler Christoffer Holmgård os klogere på, da han besøgte Vallekilde.

Læs mere