ROLLESPIL TIL KULTURAFTEN

HVERDAG

DA HAVEN BLEV EN SLAGSMARK
Hver tirsdag skiftes højskolens elever til at arrangere en såkaldt kulturaften, hvor alle skolens andre elever skal prøve forskellige ting af. I sidste uge havde nogen af dem arrangeret et quizshow, og i denne uge stod den på rollespil med sværd, krigsmaling og hvad der dertil hører.

Hovedarrangøren var Daniel Sørensen, som har spillet rollespil, siden han gik i 7. klasse. Som forberedelse til arrangementet havde han medbragt 100 plasticsværd, som eleverne skulle slås med i skolens store have.

En intens kamp
Til hverdag er højskolens cirka 100 elever inddelt i fem forskellige klaner, som går på tværs af linjer. Det var også i disse klaner, at de tirsdag aften skulle kæmpe mod hinanden. De fik en base hver haven, og så gjaldt det ellers bare om at få de andre ned med nakken.

“Det var sjovt at se, hvordan folk levede sig ind i det. Inden vi startede, var folk enten vildt klar og glædede sig til at kæmpe, eller også var de lidt tilbageholdende.
Da vi så kom igang, var det faktisk mange af dem som tvivlede, der gav den mest gas”

Her kan du se billeder fra arrangementet:

HVERDAG

KOM PÅ LITT TALK

Efter fem fantastiske litteraturfestivaler er det nu en fast tradition, at Vallekilde Højskole inviterer til Litt Talk den første weekend i februar. Ses vi?

Læs mere

ET NYT HOLD ER STARTET

Foråret 2018 er skudt i gang, og vi glæder os meget til at lære de 128 nye elever at kende.

Læs mere

FOREDRAG MED KONGERÆKKEN

Med afsæt i de enkelte regenter genfortæller Hans Erik Havsteen og Anders Olling hele Danmarkshistorien i underholdende foredrag, der byder på gamle røverhistorier og ny viden.

Læs mere

HOLD JUL PÅ VALLEKILDE

Vallekilde Højskole slår igen i år dørene op for jul i skolens hyggelige omgivelser. Klik her og læs mere.

Læs mere

SYV FANTASTISKE STUDIEREJSER

Efter to ugers rejse til forskellige destinationer i hele verden er højskolens elever nu hjemme igen.

Læs mere

ROLLESPIL TIL KULTURAFTEN

Sværdkamp, skrig og krigsmaling. Eleverne havde tirsdag aften arrangeret rollespil på græsplænen.

Læs mere

KAGE PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Ungdommens Røde Kors gæster i disse uger Vallekilde Højskole. Tirsdag aften blev der lavet lagkager på tværs af højskoleelever og frivillige fra hele verden.

Læs mere

NIKOLAJ OG SOFIA BLEV GIFT

I weekenden stod den på fiktivt Vallekilde-bryllup, da de to forfatterelever Nikolaj og Sofia for sjov sagde ja til hinanden. Hele arrangementet var gennemført fra top til tå.

Læs mere

BIOGRAF UNDER ÅBEN HIMMMEL

Årets første Open Air-biograf løb af stablen med puder, madrasser og Twin Peaks-premiere.

Læs mere