TILRETTELÆGGERE LAVER QUIZSHOW

TILRETTELÆGGER

QUIZSHOW SOM AFSLUTNINGSPROJEKT
Der var kamp til stregen mellem lærerne, da nogle af tilrettelægger-eleverne inviterede til quizshow. I forbindelse med afslutningen af deres hovedfag havde en af grupperne lavet en konkurrence, hvor nogle af lærerne skulle dyste i viden om eleverne.

Det blev tilrettelægger-lærer Mie Tast (tv.) og journalist-lærer Susanne Junker (th.), som løb med sejren foran Kristian Burmeister og forstanderinden Gitte på det andet hold.

Eleverne skulle selv sætte lys, lave lyd, finde på spørgsmål og ikke mindst skrive tekster til værten, som skulle performe, som var det i et rigtigt tv-studie.

I de andre grupper havde eleverne valgt at lave alt fra en Hørve-udgave af Hammerslag til en musikvideo om livet på skolen.

Sådan nogle opgaver har man typisk en uges tid til at få afviklet, så i løbet af et halvt år får man prøvet sig selv af i mange forskellige hjørner af livet som tilrettelægger.

TILRETTELÆGGER

TILRETTELÆGGERE LAVER QUIZSHOW

Tilrettelægger-eleverne har netop afsluttet deres hovedfag. En af grupperne havde lavet en “Kend din elev”-quiz for lærerne.

Læs mere

DOKUMENTARIST: “SPRING UD I DET!”

Hvilke udfordringer er der ved at lave dokumentarfilm? Dokumentarfilmsinstruktør Emil Langballe gæstede Vallekilde med et foredrag om sit liv som filmskaber.

Læs mere

SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF LINJER

Journalist- og tilrettelægger-eleverne har de seneste uger arbejdet sammen på tværs af hovedfag. De skulle finde en sjov historie i lokalområdet og lave deres eget nyhedsindslag.

Læs mere

ELEVER STOPPER MADSPILD

Elever fra Tilrettelægger-holdet inviterede hele byen til skraldemiddag lavet af overskudsfødevarer for at sætte fokus på madspild.

Læs mere

FOTOKUNST OM RUMVÆSNER

Vallekilde kom i nærkontakt med en virkelighed befolket af rumvæsner, da de tre fotografer bag fotobogen Phenomena om USAs UFO-miljø besøgte højskolen.

Læs mere

ESBEN BJERRE PÅ VALLEKILDE

Radio- og tv-vært Esben Bjerre besøgte Vallekilde Højskole, for at fortælle om sin karriere fra journalistpraktikant til kendis og stilikon med egen slipsekollektion.

Læs mere

USA-KORRESPONDENT PÅ BESØG

Journalist Oliver Routhe Skov besøgte Vallekilde og gav et indblik i det delte USA, hvor eliten holder en fest, som størstedelen af befolkningen ikke er inviteret med til.

Læs mere

DR3-REDAKTØR PÅ BESØG

En tv-kanal, der ikke laver tv. Øøh… Vallekilde havde besøg af redaktør Lasse From fra DR3, der fortalte at arbejde med sociale medier i en ny medie-virkelighed, hvor de traditionelle tv-kanaler ikke nødvendigvis er seernes favorit.

Læs mere

FILMINSTRUKTØR PÅ BESØG

Filminstruktør Annette K. Olesen gæstede Vallekilde den 5. april og fortalte om sit arbejde med bl.a. tv-serierne Borgen og Bankerot.

Læs mere