UGEKURSER

VALLEKILDE HØJSKOLES UGEKURSER
Ugekurserne på Vallekilde Højskole er aktiv afslapning. Omgivet af fri natur og smukke bygninger mødes vi om fælles interesser og nysgerrighed. Fagligheden er høj, men alle kan være med på tværs af baggrund og forudsætninger. Maden er en stor del at opholdet på Vallekilde Højskole. Vores køkken laver hver dag tre hovedmåltider og to mellemmåltider samt sødt og sundt til aftenkaffen.
15. MARTS – 25. APRIL 2020
JOURNALISTDRØMME – UDSOLGT
Journalistdrømme har i mange år leveret elever til journalistuddannelserne i Aarhus og Odense, TV- og Medietilrettelæggeruddannelsen i København og Fotojournalistuddannelsen i Aarhus. I løbet af kurset gør vi os sammen klar til optagelsesprøverne på journalistuddannelserne.
Læs mere og tilmeld dig her.
28. JUNI – 4. JULI 2020
EVENTYR PÅ VALLEKILDE
Eventyr på Vallekilde er en populær familieuge, der har været udsolgt gennem de sidste mange år. Få en skøn uge sammen med andre familier og vores dygtige børnetæmmere.
Læs mere og tilmeld dig her.
5. – 11. JULI 2020
SKRIV PÅ VALLEKILDE
På kurset ”Skriv på Vallekilde” får du mulighed at udvikle dit sprog og dine idéer sammen med en række danske forfattere. Du kan starte helt fra nul eller videreudvikle idéer og tekster, du allerede er begyndt på eller drømmer om at skrive. Det vigtigste er, at du kan lide at skrive og gerne vil blive bedre, og at du har lyst til en uge med andre skriveglade mennesker i Vallekilde Højskoles smukke omgivelser.
Læs mere og tilmeld dig her.
5. – 11. JULI 2020
VANDRINGER I ODSHERRED – UDSOLGT
Området omkring Vallekilde Højskole har noget af den smukkeste natur, du kan finde i Danmark. På ”Vandringer i Odsherred” står den på daglige vandreture i Geopark Odsherred – et geografisk og historisk område med helt unikke landskaber. Det er bl.a. områdets oldtid og nutidens kultur, der har fået UNESCO til at udpege Odsherred til Danmarks første Geopark. Det er udgangspunktet for foredrag, der trækker tråde fra istiden over Solvognen, inddæmningen af Lammefjorden til nutidens gourmetgrøntsager.
Læs mere og tilmeld dig her.
5. – 11. JULI 2020
TEGNING, MALERI OG CROQUIS
I de smukke, historiske rammer på Vallekilde Højskole kan du fordybe dig i en række tegne- og maleteknikker, samt prøve dine evner af som croquis-tegner efter nøgenmodel.
Læs mere og tilmeld dig her.
19. – 25. JULI 2020
FREMTIDENS SAMFUND
Vallekilde Højskole inviterer i samarbejde med foreningen Gode Penge
til en uge med oplæg og debatter, der sætter fokus på tidens store udfordringer og morgendagens demokratiske løsninger.
Læs mere og tilmeld dig her.
19. – 25. JULI 2020
SKRIV FIKTION FOR BØRN OG UNGE
Lær at skrive fiktion for børn og unge. På sommerkurset arbejder vi med storytelling i bred forstand. Der er skriveværksted og foredrag, arbejde med idéudvikling, karakteropbygning, dialog, handling og plot – og vi arbejder på tværs af platforme, så du både kan prøve kræfter med manuskripter til film, tv og bøger.
Læs mere og tilmeld dig her.
26. JULI – 1. AUGUST 2020
SOL OG SOMMER – UDSOLGT
Dans, musik, natur, sport og masser af sjov for hele familien. Nyd sommeren i Vallekildes naturskønne omgivelser med god mad og hyggelige stunder.
Læs mere og tilmeld dig her.
23. DECEMBER – 27. DECEMBER 2020
JUL PÅ VALLEKILDE
Del julen med spændende mennesker i historiske omgivelser på en af landets ældste højskoler. Spændende foredrag, god mad og musik.
Læs mere og tilmeld dig her.