UGEKURSER

VALLEKILDE HØJSKOLES UGEKURSER
Ugekurserne på Vallekilde Højskole er aktiv afslapning. Omgivet af fri natur og smukke bygninger mødes vi om fælles interesser og nysgerrighed. Fagligheden er høj, men alle kan være med på tværs af baggrund og forudsætninger. Maden er en stor del at opholdet på Vallekilde Højskole. Vores køkken laver hver dag tre hovedmåltider og to mellemmåltider samt sødt og sundt til aftenkaffen.
23. DECEMBER – 27. DECEMBER 2017
JUL PÅ VALLEKILDE
Del julen med spændende mennesker i historiske omgivelser på en af landets ældste højskoler. Spændende foredrag, god mad og musik.
Læs mere og tilmeld dig her
11. MARTS – 21. APRIL 2018
JOURNALISTDRØMME – FORÅR (11/3 – 21/4)
Journalistdrømme har i mange år leveret elever til journalistuddannelserne i Aarhus og Odense, TV- og Medietilrettelæggeruddannelsen i København og Fotojournalistuddannelsen i Aarhus. I løbet af kurset gør vi os sammen klar til optagelsesprøverne på journalistuddannelserne.
Læs mere og tilmeld dig her
18. JANUAR – 7. FEBRUAR 2018
DESIGNDRØMME – 3 UGER
Bliv klar til optagelsesprøven på din kommende designuddannelse. På Designdrømme arbejder vi med designprocesser fra den spæde idé til det færdige produkt. Du kommer til at arbejde med visuel kommunikation og grafisk design, og du lærer en række teknikker som serigrafisk tryk og print, fotografi og laserskæring.
Læs mere og tilmeld dig her.
18. JANUAR – 2. MARTS 2018
DESIGNDRØMME – 6 UGER
Bliv klar til optagelsesprøven på din kommende designuddannelse og tag med til New York City. På Designdrømme arbejder vi med designprocesser fra den spæde idé til det færdige produkt. Du kommer til at arbejde med visuel kommunikation og grafisk design, og du lærer en række teknikker som serigrafisk tryk og print, fotografi og laserskæring.
Læs mere og tilmeld dig her.
1. JULI – 7. JULI 2018
EVENTYR PÅ VALLEKILDE
Eventyr på Vallekilde er en populær familieuge, der har været udsolgt gennem de sidste mange år. Få en skøn uge sammen med andre familier og vores dygtige børnetæmmere.
Læs mere og tilmeld dig her
8. – 14. JULI 2018
SKRIV PÅ VALLEKILDE – MERE INFO FØLGER
På kurset ”På kurset ”Skriv på Vallekilde” får du mulighed at udvikle dit sprog og dine idéer sammen med forfatterne Hannah Lutz, Asger Schnack og Glenn Christian. Du kan starte helt fra nul eller videreudvikle idéer og tekster, du allerede er begyndt på eller drømmer om at skrive. Det vigtigste er, at du kan lide at skrive og gerne vil blive bedre, og at du har lyst til en uge med andre skriveglade mennesker i Vallekilde Højskoles smukke omgivelser. Læs mere og tilmeld dig her.
8. – 14. JULI 2018
VANDREKURSUS – MERE INFO FØLGER
Området omkring Vallekilde Højskole har noget af den smukkeste natur, du kan finde i Danmark. På ”Vandringer i Odsherred” står den på daglige vandreture i Geopark Odsherred – et geografisk og historisk område med helt unikke landskaber. Det er bl.a. områdets oldtid og nutidens kultur, der har fået UNESCO til at udpege Odsherred til Danmarks første Geopark. Det er udgangspunktet for foredrag, der trækker tråde fra istiden over Solvognen, inddæmningen af Lammefjorden til nutidens gourmetgrøntsager. Programmet er endnu ikke lagt fast. Læs mere og tilmeld dig her.
15. – 21. JULI 2018
VALLEKILDE-UGEN
Vallekilde-ugen er for dig, der gerne vil opleve (eller genopleve) livet på Vallekilde Højskole. I samarbejde med Vallekilde Højskoles Elevforening slår vi dørene op for et sommerkursus med traditionelle højskolefag, sommerstemning i haven og en masse nye og gamle bekendtskaber. Du kan prøve vores hovedfag og deltage i et hav af skæve workshops. Læs mere og tilmeld dig her.
29. JULI – 4. AUGUST 2018
SOL OG SOMMER UGE 31
Dans, musik, natur, sport og masser af sjov for hele familien. Nyd sommeren i Vallekildes naturskønne omgivelser med god mad og hyggelige stunder.
Læs mere og tilmeld dig her
23. DECEMBER – 27. DECEMBER 2018
JUL PÅ VALLEKILDE
Del julen med spændende mennesker i historiske omgivelser på en af landets ældste højskoler. Spændende foredrag, god mad og musik.
Læs mere og tilmeld dig her