DESIGNDRØMME 2018

VEJEN TIL OPTAGELSESPRØVEN
Hvert forår søger elever fra Vallekilde ind på en bred vifte af designfaglige uddannelser. Om du søger ind på arkitektskolen, designskolen eller noget helt andet søger vi, med drømmeforløbet, at klæde dig så godt som muligt på til optagelsesprøverne.
Du kommer til, at møde folk der går med de samme drømme som du, studerende fra de uddannelser du måske vil søge ind på, inspirerende undervisere, veludstyrede værksteder og meget mere.

Vælger du muligheden for at tage med til New York får du tilmed også mulighed for at kickstarte din hjemmeopgave med en en tur til en by hvor muligheden for kreativ inspiration er uendelig.

3 UGERS FORLØB (18/01 – 07/02)
På det tre uger lange Designdrømme-forløb får du en intensiv forberedelse til optagelsesprøverne. I løbet af tre uger klæder vi dig fagligt på og sikrer dig et godt grundlag for at deltage i optagelsesprøverne. Scroll ned for at tilmelde dig. Forårsholdet på Design & Maker er automatisk med.
6 UGERS FORLØB (INKLUSIV REJSE) (18/01 – 02/03) OBS! UDSOLGT!
På det seks uger lange Designdrømme-forløb får du en intensiv forberedelse til optagelsesprøverne. Derudover kommer du med på forårets studierejse, som i år går til New York City. I løbet af alle seks uger klæder vi dig fagligt på og sikrer dig et godt grundlag for at deltage i optagelsesprøverne. Forårsholdet på Design & Maker er automatisk med.
OM DESIGNDRØMME

Designdrømme er et intenst forløb for dig, der overvejer en fremtid inden for design.
Vores fokus er at lære dig at navigere i designprocessens faser; indsamle, udtænke, forstå og udføre igennem korte dag til dag-øvelser, men også design challenges der spænder over flere dage inspireret af designskolernes prøver. Vi gør meget ud af at udvikle vores evne til at tale om design, at præsentere, visualisere og lære af hinandens proces.

På designdrømme får vi besøg af elever fra designuddannelserne som kan give dig et billede af hvordan livet er på skolerne lige nu, du vil blive klogere på hvad der forventes på designskolerne og hvilken design-retning du skal vælge. Alt det i et kreativt miljø med ro til fordybelse, hvor din portfolio og dine designevner kan udvikle sig.

HØJSKOLELIVET
Som elev på Designdrømme indgår du i højskolelivet på lige vilkår som resten af eleverne. Du kommer derfor både til at skulle have forskellige valgfag, være med til morgensamlinger og fester.

UNDERVISERE PÅ DESIGNDRØMME
MATHIAS_AMBUS_746PX

MATHIAS AMBUS
mathias@vallekilde.dk
Master i visuel kommunikation fra Kunstakademiets Designskole. Har arbejdet med visuel identiet, skriftdesign, informationsgrafik, viral markedsføring, kampagnedesign og art direction for virksomheder og institutioner som Berlingske Tidende, Designbureauet Kontrapunkt, MTV, Roskilde Festival og Odsherred Kulturfestival. Finalist i verdens største designpris, INDEX:AWARD og selvstændig designer i Mathias Ambus Studio.

Anne Digens_746x300

ANNE DIGENS
Uddannet produktdesigner fra Kunstakademiets Designskole. Anne har arbejdet freelance med produktdesign, brandudvikling og illustration for blandt andet Lego, Kreakassen og Dansk Kvindesamfund.
Som nysgerrig materialenørd er hun en passioneret tilhænger af eksperimenter – også dem der går galt. Og så har hun et specielt, intenst forhold til Sydkoreanske skønhedsprodukter.
DATOER OG PRISER
Designdrømme (3 uger):
Torsdag den 18. januar – onsdag den 7. februar 2018
7.500 kr. (ugepris: 2.500 kr.)

Designdrømme (6 uger – inklusiv rejse):
Torsdag den 18. januar – fredag den 2. marts 2018
12.000 kr. (ugepris: 2.000 kr.) + studierejse: Cirka 8.000 kroner.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider.

Indkvartering er som udgangspunkt på deleværelse. Der kan ansøges om eneværelse.

Som kursist indgår du i højskolens oprydnings- og rengøringsrutiner på fællesområder og dit eget værelse.

TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

ØNSKET FORLØB

JEG SØGER IND PÅ

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

HVORDAN HAR DU HØRT OM VALLEKILDE?