DESIGNDRØMME 2019

VEJEN TIL OPTAGELSESPRØVEN
Designdrømme er et intenst forløb for dig, der overvejer en fremtid inden for design.
Vores fokus er at lære dig at navigere i designprocessens faser; indsamle, udtænke, forstå og udføre igennem korte dag til dag-øvelser, men også design challenges, der spænder over flere dage inspireret af designskolernes prøver.

Vi gør meget ud af at udvikle vores evne til at tale om design, at præsentere, visualisere og lære af hinandens proces.

På designdrømme får vi besøg af elever fra designuddannelserne, som kan give dig et billede af, hvordan livet er på skolerne lige nu, du vil blive klogere på hvad der forventes på designskolerne, og hvilken design-retning du skal vælge. Alt det i et kreativt miljø med ro til fordybelse, hvor din portfolio og dine designevner kan udvikle sig.

Som elev på Designdrømme bliver du undervist af Vallekildes dygtige designlærere og du lærer at bruge maskinerne i vores makerspace som folieskærer og laserskærer.
Vælger du muligheden for at tage med til New York får du tilmed også mulighed for at kickstarte din hjemmeopgave med en tur til en by, hvor muligheden for kreativ inspiration er uendelig.

3 UGERS FORLØB (17. januar – 6. februar)
På det tre uger lange Designdrømme-forløb får du en intensiv forberedelse til optagelsesprøverne. I løbet af tre uger klæder vi dig fagligt på og sikrer dig et godt grundlag for at deltage i optagelsesprøverne. Scroll ned for at tilmelde dig. Forårsholdet på Design & Maker er automatisk med.
6 UGERS FORLØB INKLUSIV REJSE (17. januar – 27. februar) – UDSOLGT
På det seks uger lange Designdrømme-forløb får du en intensiv forberedelse til optagelsesprøverne. Derudover kommer du med på forårets studierejse, som i år går til New York City. I løbet af alle seks uger klæder vi dig fagligt på og sikrer dig et godt grundlag for at deltage i optagelsesprøverne. Forårsholdet på Design & Maker er automatisk med.
HØJSKOLELIVET
Som elev på Designdrømme indgår du i højskolelivet på lige vilkår som resten af eleverne. Du kommer derfor både til at skulle have forskellige valgfag, være med til morgensamlinger og fester og indgå i dagligdagen på højskolen sammen med elever og lærere.

UNDERVISERE PÅ DESIGNDRØMME
MATHIAS_AMBUS_746PX

MATHIAS AMBUS
mathias@vallekilde.dk
Master i visuel kommunikation fra Kunstakademiets Designskole. Har arbejdet med visuel identiet, skriftdesign, informationsgrafik, viral markedsføring, kampagnedesign og art direction for virksomheder og institutioner som Berlingske Tidende, Designbureauet Kontrapunkt, MTV, Roskilde Festival og Odsherred Kulturfestival. Finalist i verdens største designpris, INDEX:AWARD og selvstændig designer i Mathias Ambus Studio.

MIRIAM ORTWED
Miriam er designer med en mastergrad i produktdesign fra Kunstakademiets Designskole. Hun har en legende tilgang til design. Og det er i legen med materialer, funktion og metode hun især finder inspiration. Miriam har tidligere arbejdet for Experimentarium i København og har desuden sit eget designfirma, Studio MO.

DATOER OG PRISER
Designdrømme (3 uger):
Torsdag den 17. januar – onsdag den 6. februar 2019
7.500 kr. (ugepris: 2.500 kr.)

Designdrømme (6 uger – inklusiv rejse) – UDSOLGT:
Torsdag den 17. januar – onsdag den 27. februar 2019
12.000 kr. (ugepris: 2.000 kr.) + studierejse: Cirka 9.900 kroner.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider samt materialer.

Indkvartering er som udgangspunkt på deleværelse. Der kan ansøges om eneværelse.

Som kursist indgår du i højskolens oprydnings- og rengøringsrutiner på fællesområder og dit eget værelse.

BESØG OS


Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.
TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

ØNSKET FORLØB

JEG SØGER IND PÅ

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

HVORDAN HAR DU HØRT OM VALLEKILDE?