EVENTYR PÅ VALLEKILDE

30. JUNI – 6. JULI 2019

BESKRIVELSE – OBS FÅ PLADSER

Eventyrkurset er et familiekursus, der tager udgangspunkt i litteratur. Sommeren 2019 skal det handle om H.C. Andersens storslåede fortælling om Snedronningen.

I løbet af ugen er der foredrag for voksne og aktiviteter for hele familien, som er farvet af den eventyrlige historie. Byg et is-puslespil, se verden gennem det omvendte troldspejl, der gør alt godt igen eller skab din egen film om lille Gerda, der rejser hele verden rundt for at finde sin elskede Kaj.

På eventyrkurset i 2019 vil der igen være masser af eventyrlige aktiviteter for både store og små.
Om formiddagen er børn og voksne hver for sig. Om eftermiddagen går alle sammen i værksteder med mulighed for bl.a. at skrive, filme, spille musik eller teater, tegne eller bygge spil.
Fredag mødes alle og viser, hvad der er kommet ud af ugen.

Der er selvfølgelig også tid til at nyde Vallekilde Højskoles historiske omgivelser, sange fra Højskolesangbogen, hygge og samvær på terrassen, en tur til stranden og masser af fri leg i vores dejlige store have.

Vi anbefaler tilmelding i god tid. Kurset bliver hurtigt udsolgt.

KURSUSLEDER

CHRISTINA ENGLUND
Skønlitterær forfatter og cand.mag. i retorik. Hun har arrangeret kurser og undervist i kreativ skrivning i mere end 10 år. Og så er hun en erfaren sommerkursusleder efter flere eventyrlige somre på Vallekilde Højskole.
PROGRAM
Her kan du tage et kig på programmet fra 2018, for at få en ide om hvordan kurset spænder af: Program Eventyr på Vallekilde 2018.

Programmet for 2019 kommer senere.

PRISER
Voksne fra 18 år: 4.050 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.900 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning. Linned er inkluderet.

Bemærk venligst, at værelser med bad og toilet er udsolgt.

TILMELDING
Udfyld formularen for at melde dig til. Bemærk at der er meget få pladser tilbage.

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.