EVENTYR PÅ VALLEKILDE

30. JUNI – 6. JULI 2019

BESKRIVELSE
Eventyrkurset er et familiekursus, der tager udgangspunkt i litteratur.

I løbet af ugen er der forfatterbesøg og foredrag for de voksne, sjove børneaktiviteter samt workshops for hele familien, som er farvet af årets litterære tema. Vi skal spille spil, lege, være kreative og udfolde os på højskolen og i den store, skønne have.

På eventyrkurset er der altid masser af eventyrlige aktiviteter for både store og små. Om formiddagen er børn og voksne hver for sig. Om eftermiddagen går børn og voksne sammen i værksteder med mulighed for udfoldelse indenfor en række forskellige genrer fx at spille teater, skrive, filme, dyrke sport, tegne eller bygge spil.
Fredag mødes alle og viser, hvad der er kommet ud af ugen, og så holder vi et brag af en afslutningsfest.

I løbet af ugen er der selvfølgelig også tid til at nyde Vallekilde Højskoles historiske omgivelser, synge fra højskolesangbogen, hygge sig på terrassen, tage en tur til stranden og eller bare gå på opdagelse i vores dejlige store have.

KURSUSLEDER

CHRISTINA ENGLUND
Skønlitterær forfatter og cand.mag. i retorik. Hun har arrangeret kurser og undervist i kreativ skrivning i mere end 10 år. Og så er hun en erfaren sommerkursusleder efter flere eventyrlige somre på Vallekilde Højskole.
PROGRAM
Her kan du tage et kig på programmet fra 2018, for at få en ide om hvordan kurset spænder af: Program Eventyr på Vallekilde 2018.
Programmet for 2019 kommer senere.
PRISER
Voksne fra 18 år: 4.050 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.900 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning. Linned er inkluderet.

TILMELDING
Udfyld formularen for at melde dig til.

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.