EVENTYR PÅ VALLEKILDE

28. JUNI – 4. JULI 2020 – FÅ PLADSER
Kurset har få pladser. Scroll ned for at tilmelde dig.
BESKRIVELSE
Kom til Vallekilde, og dyk ned i litteraturen, magien, nærværet og samværet på et af sommerens populære kurser for både store og små.

Eventyr på Vallekilde er et familiekursus med udgangspunkt i litteratur, og i år er kursets kerne baseret på H. C. Andersens klassiske eventyr “Kejserens Nye Klæder”.

I løbet af ugen er der om formiddagen eventyrlige værksteder for voksne og børn hver for sig med mulighed for bl.a. at lave podcast, spille musik og synge, tegne, dyrke sport, spise og lave lækker mad, spille fysisk Fortnite eller gå på opdagelse i spændende spil-universer på bræt og via virtual reality.

Efter frokost er der samlende aktiviteter egnet for hele familien, som alle er farvet af den eventyrlige historie.
Aftenerne står på bl.a. foredrag, fællessang, biograf-film, brætspil og musik, mens alle mødes fredag og viser, hvad der er kommet ud af ugen. Og så slutter vi af med en kæmpe fest for børn og voksne fredag aften.

Til sommer udstiller fotograf Klaus Holsting en del af sit fotoprojekt ”90” på Vallekilde Højskole. Han har fotograferet 90 toppolitikere med lukkede øjne, og på Eventyrkurset kommer Klaus forbi og holder foredrag om sit projekt, som man bagefter kan reflektere over ved billederne i højskolens have.

Der er selvfølgelig også stunder til at nyde Vallekilde Højskoles historiske omgivelser og storslåede natur, det lækre grønne køkken, tage til stranden, hygge på terrassen og deltage i masser af fri leg og spil i højskolens dejlige, store have.

Vi anbefaler tilmelding i god tid. Kurset bliver hurtigt udsolgt.

PROGRAM

KURSUSLEDER – ESBEN CHRISTENSEN
Uddannet journalist fra DMJX i 2010. På Vallekilde underviser Esben på hovedfaget Journalistik og har derudover en række valgfag med fokus på bevægelse, leg og dialog.
Før han kom til Vallekilde Højskole var han journalist på fagbladet Folkeskolen og tidligere har han været reporter på Ekstra Bladet, og så spillede han teater, dengang han selv gik på højskole.

VIGILD_746

KURSUSLEDER – THOMAS VIGILD
Thomas har arbejdet på Vallekilde Højskole siden 2010.
Han er journalist, konsulent og foredragsholder med speciale i spil-, lege- og brætspilskultur. Han skriver om spil for Weekendavisen, biblioteksmagasinet Perspektiv samt Politiken og er desuden juryformand for den danske brætspilspris Guldbrikken. På Eventyr-kurset 2020 glæder han sig til at skabe en legende atmosfære for børn og voksne med nysgerrighed og eventyrlighed i højsædet.
PRISER
Voksne fra 18 år: 4.050 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.900 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning. Linned er inkluderet.

TILMELDING – FÅ PLADSER
Udfyld formularen for at melde dig til. Du er først sikret en plads, når du har modtaget bekræftende svar fra os, da der er meget få pladser tilbage.

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.