EVENTYR PÅ VALLEKILDE

1. – 7. JULI 2018

OBS! VI HAR UDSOLGT
Dette års Eventyr-kursus er allerede udsolgt.
BESKRIVELSE
Eventyrkurset er et familiekursus, der tager udgangspunkt i litteratur.
Sommeren 2018 er ugen inspireret af forfatteren L. Frank Baums fantastiske bøger om landet Oz, som befinder sig på den anden side af regnbuen, og som pigen Dorothy ved et tilfælde lander i. En magisk verden med både hekse og talende dyr, som i 1939 blev til filmklassikeren Troldmanden fra Oz.

I løbet af ugen er der forfatterbesøg og foredrag for de voksne, sjove børneaktiviteter samt workshops for hele familien, som er farvet af den fantastiske historie om landet Oz. Prøv spil, der handler om den perfekte verden, led efter den gule murstensvej, der fører til den grønne by eller lav jeres egen film med nogle af alle de fantasifulde figurer som den bange løve, fugleskræmslet og blikmanden fra Oz.

På eventyrkurset i 2018 vil der igen være masser af eventyrlige aktiviteter for både store og små. Om formiddagen er børn og voksne hver for sig. Om eftermiddagen går børn og voksne sammen i værksteder med mulighed for at spille teater, skrive, filme, dyrke sport, tegne eller bygge spil.
Fredag mødes alle og viser, hvad der er kommet ud af ugen, og så holder vi afslutningsfest.

I løbet af ugen er der selvfølgelig også tid til at nyde Vallekilde Højskoles historiske omgivelser, synge fra højskolesangbogen, hygge sig på terrassen, tage en tur til stranden og eller bare gå på opdagelse i vores dejlige store have.

Kort sagt, kom med Over the Rainbow.

PROGRAM
Her kan du tage et kig på årets program.
PRISER
Voksne fra 18 år: 3.900 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.900 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

KURSUSLEDER

CHRISTINA ENGLUND
Skønlitterær forfatter og cand.mag. i retorik. Hun har arrangeret kurser og undervist i kreativ skrivning i mere end 10 år. Og så er hun en erfaren sommerkursusleder efter flere eventyrlige somre på Vallekilde Højskole.
TILMELDING
Udfyld formularen for at melde dig til.

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.