FAMILIEKURSUS

21.-28. JULI 2012

BESKRIVELSE
En uge for hele familien. Alt sammen i de skønne omgivelser på Vallekilde Højskole ved Lammefjorden. Programmet indeholder både foredrag om aktuelle emner for de voksne, lege og læring for børn og unge og fællesaktiviteter for hele familien. Børn og unge har hver formiddag deres eget program delt op efter alder. Børn mindre end 5 år skal du selv være sammen med, men aktiviteterne er selvsagt åbne for jer. Hver morgen er der morgensamling med oplevelser, du ikke havde regnet med. Og om aftenen er der foredrag, børnebif, teenage lounge, aktiviteter og hygge på terassen i den lune sommernat.

Nyd en uge med store og små i smukke rammer på en af landets ældste højskoler. Vores ambitiøse køkken serverer et stort udvalg af retter med lokale råvarer fra Lammefjorden.

KURSUSLEDER
Torben Smidt Hansen, Forstander
PRISER
Grundpris for seng på deleværelse: 4.050 kr.
Børn 0-5 år 1.050
Børn 6-11 år 1.500
Børn 12-17 år: 2.300

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har gratis, trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Luksustillæg
Ønskes indlogering på enkeltværelse eller privat badeværelse, koster det 525 per uge. Begge dele bliver således 1.050 ekstra per uge.

TILMELDING
Tilmeld dig her eller kontakt os på vallekilde@vallekilde.dkeller telefon 5965 6045.

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL