FORFATTERSKOLE I VALLEKILDE APRIL

KURSUSBESKRIVELSE
4.-8. april 2012
I samarbejde med Saxo hjælper Vallekilde Højskole dig med komme tættere på en udgivelse af dine skriverier. Kom væk fra din hverdag og få tid og plads til at dykke ned i dine og andres tekster. Vores køkken sørger for tre hovedmåltider samt frugt og kage så du kan koncentrere dig om skrivekurset. Højskolens snart 150 årige og fredede bygninger er den perfekte ramme for et intensivt skrivekursus. Og vi glæder os til at tage imod dig.
OP AF SKUFFEN
Fire døgn i Vallekildes skriveværksted. Kreativ og konstruktiv kritik blandet med konkrete øvelser og sproglige armbøjninger. Medbring en kort tekst fra skrivebordsskuffen og find ud af, hvordan du kommer videre. Kurset er blevet til i samarbejde med Saxos forfatterskole.

Før kursusstart sender du tre siders tekst og en halv sides synopsis, som alle deltagere modtager ved ankomsten. De tre sider bliver udgangspunktet for arbejdet med den fortælling, du har skrevet – eller gerne vil skrive.
Vi vil arbejde med din personlige fortællerstemme og finde dens originalitet. Den finder vi kun, når du har mod til at gå helt ind i dine karakterers synsvinkel og være tro mod dem.
Lær at rense din tekst for klicheer og gentagelser. Få redskaberne til at opbygge nerve og spænding og en hovedperson med vilje og krop. Find den struktur, der passer til din historie og opbyg et holdbart plot.
Lær at give og modtage kritik, og at se teksten på tekstens egne præmisser.
Vi slutter kurset med en Spoken Word aften, hvor vi læser op og poetry slammer. Der vil desuden være forfatterbesøg en aften.

PRIS
Indkvartering på deleværelse: 2.650 kr.
Studerende: 1.850 kr.
Tillæg for eneværelse: 300 kr.
Tillæg for privat bad: 300 kr.

Tilmelding åbner snarligt via Saxo på dette link.

KURSUSLEDERE
Anne-Marie Donslund, leder af forfatterskolen i Vallekilde og forfatter, Charlotte Weitze.

TILMELDING
[contact-form-7 404 "Not Found"]