JUL PÅ VALLEKILDE 2018


23. – 27. DECEMBER 2018

BESKRIVELSE

Vallekilde Højskole inviterer igen til jul i historiske omgivelser. Vi har lagt gaveræs og julestress på hylden og inviterer til fem dage med hyggeligt samvær, gåture, god mad, og inspirerende oplæg.

Kurset byder på forskellige værksteder, hvor du kan lære nyt i hyggelige omgivelser. Du kan blandt andet synge i kor, deltage i julegodtemageri (og -smageri) eller prøve decoupage, som du måske kender fra Dronning Margrethes arbejde med teknikken, hvor man skaber billeder eller kompositioner med farvet papir og udklip fra magasiner.

Aftnerne byder på koncert med sanger og sangskriver Per Worm og andre hyggelige fællesaktiviteter. Og selvfølgelig en dejlig juleaften med god mad i smukke omgivelser.

Programmet for 2018 er lige på trapperne. Her kan du se programmet for 2017 for at få en ide om, hvordan kurset spænder af.

KONCERT

PER WORM
Han snakker for meget til at være musiker og spiller for meget til at være stand upper. Per Worm har gennem det sidste årti turneret Danmark rundt på små og store scener. Han har vundet publikumsprisen på den internationale Words Festival to gange og har været danmarksmester i comedy slam. Per Worm er uddannet klassisk guitarist men er vokset op med folkemusikken.
Glæd dig til en musikalsk og humoristisk oplevelse med Per Worm på årets julekursus.
KURSUSLEDER

TORBEN SMIDT HANSEN
Forstander på Vallekilde Højskole siden 2010 og uddannet journalist. Har arbejdet i DR i 21 år som reporter, programudvikler, leder af DR Ung og DR Kultur, redaktionschef i DR Dokumentar, og kanalchef for radiokanalen P2 samt ansvarlig for kultur på tværs af medier. Han er desuden dybt fascineret af begivenheder i verdensrummet.
UNDERVISERE

CHARLOTTE KROGH
Charlotte er uddannet fra Danmarks Designskole med afgang i murale teknikker. Hun er en del af kunstmuseet Huset i Asnæs og arbejder i dag især med tegning og billedkunst. På Vallekilde underviser hun i valgfaget Croquis og på julekurset skal hun undervise i værkstedet Decoupage.

Mette Thy

METTE THY
Mette er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og har mange års erfaring som både køkkenchef og engageret underviser. Til daglig underviser hun Vallekilde Højskoles elever i alt fra gourmetmad til konditorkunst. På julekurset står Mette for værkstedet Julegodtemageri.
PRISER
Indkvartering på deleværelse: 4.100 kr.
Indkvartering på eneværelse: 4.625 kr.
Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager. (OBS! Eneværelser med privat bad er udsolgt)

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har stor have, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Ved tilmelding tidligere end to måneder før kursets start opkræves et tilmeldingsgebyr på 500 kr. per person. Beløbet fratrækkes selvfølgelig grundprisen. Ved tilmelding i løbet af de to måneder op til kursets start opkræves hele betalingen på en samlet regning.

TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL