SKRIV PÅ VALLEKILDE (UGE 28)


5.-11. JULI 2020

SKRIVEKURSUS PÅ VALLEKILDE
Litteraturen forbinder – ord, sætninger, verdener, væsner. Enhver tekst består af en række forbindelser, der sammen bliver til noget nyt. På dette skrivekursus vil du gennem skriveøvelser, samtaler og fælles læsning udforsker vi denne litteraturens særlige kemi: Hvad sker der, når sorg går i forbindelse med græs? Når græs går i forbindelse med hud? Når huden går i forbindelse med online-algoritmer eller et fjernt solsystem? Og hvilke forbindelser består dine tekster af?

I løbet af ugen vil du blive kastet ud i en variation af skriveøvelser. Kursusleder Hannah Lutz sørger for, at du får respons, der kan få din stemme og dit sprog til at vokse.

På kurset Skriv på Vallekilde får du mulighed at udvikle dit sprog og dine idéer sammen med en række forfattere. Du kan starte helt fra nul eller videreudvikle idéer og tekster, du allerede er begyndt på eller drømmer om at skrive. Det vigtigste er, at du kan lide at skrive og gerne vil blive bedre, og at du har lyst til en uge med andre skriveglade mennesker i Vallekilde Højskoles smukke omgivelser.

PROGRAM
Programmet for 2020 ligger endnu ikke fast. Klik her og læs/download sidste års program.
KURSUSLEDER

HANNAH LUTZ
Hannah Lutz skriver prosa og radiodramatik. Hun indgår i en række forfatter- og kunstkollektiver, og så er hun underviser på ”Forfatterskolen PS!” og redaktør på tidsskiftet visAvis. I 2016 udgav hun den anmelderroste roman Vildsvin.
Oprindeligt kommer hun fra det sydlige Finland og nu bor hun i kollektiv i Tølløse, hvor hun lærer at passe skov og vedligeholde det gamle fuldtømmerhus. 
Hannah har en kandidat i litteraturvidenskab og kønsstudier og har gået på Forfatterskolen i København.

Læs mere om Hannah Lutz.

PRISER
Indkvartering på deleværelse: 4.050 kr.
Indkvartering på eneværelse: 4.575 kr.
Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

TILMELDING TIL SKRIVEKURSUS

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.