SKRIV PÅ VALLEKILDE (UGE 28)


5.-11. JULI 2020

SKRIVEKURSUS PÅ VALLEKILDE
Litteraturen forbinder – ord, sætninger, verdener, væsner. Enhver tekst består af en række forbindelser, der sammen bliver til noget nyt.
På skrivekurset i 2019 arbejdede vi med inspirationsordet ”forbindelser”, og det udbygger vi i år med ”kredsløb”. Det er ikke en forudsætning, at du deltog sidste år; du kan sagtens hoppe med i år, hvor vi gennem skriveøvelser, samtaler og fælles læsning kigger nærmere på de kredsløb, vi dagligt fletter os ind i: kulstofkredsløb, kærlighedskredsløb, storbyen og landets specifikke kredsløb.

Hvordan gør vi disse kredsløb til litteratur, og hvilke slags tekster opstår, når de bliver forstyrret? Når pendleren står af på den forkerte station, en strømafbrydelse mørklægger København, eller tørken får kastanjetræerne til at blomstre i oktober?

I løbet af ugen vil du blive kastet ud i en variation af skriveøvelser. Kursusleder Hannah Lutz sørger for, at du får respons, der kan få din stemme og dit sprog til at vokse. Du vil også blive undervist af en række andre forfattere.

Du kan starte helt fra nul eller videreudvikle idéer og tekster, du allerede er begyndt på eller drømmer om at skrive. Det vigtigste er, at du kan lide at skrive og gerne vil blive bedre, og at du har lyst til en uge med andre skriveglade mennesker i Vallekilde Højskoles smukke omgivelser.

PROGRAM
Programmet for 2020 ligger endnu ikke fast. Klik her og læs/download sidste års program.
KURSUSLEDER

HANNAH LUTZ
Hannah Lutz skriver prosa og radiodramatik. Hun indgår i en række forfatter- og kunstkollektiver, og så er hun underviser på ”Forfatterskolen PS!” og redaktør på tidsskiftet visAvis. I 2016 udgav hun den anmelderroste roman Vildsvin.
Oprindeligt kommer hun fra det sydlige Finland og nu bor hun i kollektiv i Tølløse, hvor hun lærer at passe skov og vedligeholde det gamle fuldtømmerhus.
Hannah har en kandidat i litteraturvidenskab og kønsstudier og har gået på Forfatterskolen i København. Læs mere om Hannah Lutz.
UNDERVISER

C. Y. FROSTHOLM
C. Y. Frostholm, i daglig tale kaldet Cyf, er født i 1963 og har udgivet poesi og prosa siden 1985. Han var en hovedkræfterne bag Afsnit P, et fysisk og senere digitalt udstillingsrum for visuel poesi. CYFs seneste udgivelse, Træmuseet (2018), er en omfangsrig hybrid mellem roman, essay, poesi, erindrings- og fotobog og kredser om træet og om menneskets forhold til sine ikke-menneskelige omgivelser, men også om forfattere som Fernando Pessoa og Francis Ponge og temaer som køn, kærlighed, diversitets- og klimakrise.

PRISER
Indkvartering på deleværelse: 4.050 kr.
Indkvartering på eneværelse: 4.575 kr.
Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager.
Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider.
Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

TILMELDING TIL SKRIV PÅ VALLEKILDE

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.