SKRIVEKURSUS


8.-14. JULI 2018

SKRIV PÅ VALLEKILDE
På kurset ”Skriv på Vallekilde” får du mulighed at udvikle dit sprog og dine idéer sammen med forfatterne Hannah Lutz, Asger Schnack og Glenn Christian. Du kan starte helt fra nul eller videreudvikle idéer og tekster, du allerede er begyndt på eller drømmer om at skrive. Det vigtigste er, at du kan lide at skrive og gerne vil blive bedre, og at du har lyst til en uge med andre skriveglade mennesker i Vallekilde Højskoles smukke omgivelser.

I løbet af ugen får vi besøg af forfatteren Pia Juul, og du vil blive kastet ud i en variation af skriveøvelser. Hannah, Asger og Glenn sørger for at du får respons, der kan få din stemme og dit sprog til at vokse.

I år kredser inspirationen på kurset om overgange og transformationer på alle livets områder: personlige, sproglige, geografiske, samfundsmæssige. Det kan også være grænsen mellem søvn og vågen tilstand, dyr og menneske eller barndom og alderdom. Det er altid interessant, hvad der foregår i mellemrummet. Lige dér hvor noget er ved at blive til noget andet.

OBS! KURSET ER UDSOLGT
Vi har ikke flere ledige pladser på dette kursus. Scroll ned og tilmeld dig for at komme på venteliste.
KURSUSLEDER

HANNAH LUTZ
Hannah Lutz skriver prosa og radiodramatik. Hun indgår i en række forfatter- og kunstkollektiver, og så er hun underviser på ”Forfatterskolen PS!” og redaktør på tidsskiftet visAvis. I 2016 udgav hun den anmelderroste roman Vildsvin.
Oprindeligt kommer hun fra det sydlige Finland og nu bor hun i kollektiv i Tølløse, hvor hun lærer at passe skov og vedligeholde det gamle fuldtømmerhus. 
Hannah har en kandidat i litteraturvidenskab og kønsstudier og har gået på Forfatterskolen i København.
UNDERVISERE

PIA JUUL
Pia Juul har høstet udbredt anerkendelse som både lyriker, prosaist og dramatiker. Hun debutterede i 1985 og har siden vundet flere priser. Heriblandt Montanas Litteraturpris og Kritikerprisen. Hun har en særlig evne til at lade det humoristiske og foruroligende gå hånd i hånd.
I 2014 udgav hun Avuncular med den underfundige undertitel ‘onkelagtige tekster’. Her stiller hun skarpt på onklen som figur – med sin egen karaktertiske skrivestil.

ASGER SCHNACK
Asger Schnack er forfatter og forlægger. Han debuterede i 1967 med digtsamlingen Øjeæbler. Seneste udgivelse: Graffiti (2017). Han er desuden redaktør af en lang række antologier og udvalg af dansk litteratur. Derudover driver han forlaget Asger Schnacks Forlag. 

GLENN CHRISTIAN
Uddannet fra Forfatterskolen og har blandt andet undervist på FGK i Esbjerg, Forfatterskolen og Københavns Kunstskole (skrivelinjen). Har desuden udgivet små hæfter, bøger og arbejdet sammen med især billedkunstnere om udgivelser og udstillinger. Seneste udgivelse er tekstsamlingen: Månen atlas over sandparken avenue (forlaget Gyldendal, 2018).
Glenn arbejder med fiktion, nedtur og undergang. Han er optaget af diverse transformationer, dyreblivelser og en fuldstændig afskaffelse af det biografiske rum. Derudover har han været indstillet til Montanas litteraturpris og Schadeprisen.
PRISER
Indkvartering på deleværelse: 3.900 kr.
Indkvartering på eneværelse: 4.425 kr.
Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.