SOL OG SOMMER

26. JULI – 1. AUGUST 2020 – UDSOLGT
Kurset er udsolgt. Scroll ned for at skrive dig på venteliste.
FAMILIEKURSUS I SKØNNE OMGIVELSER
En uges familiekursus med sommerstemning, samvær og et børne- og teenageprogram, der udfordrer. Formiddagen byder på et voksenprogram og børneprogrammer opdelt efter alder, mens eftermiddagen står i fællesskabets og familiernes tegn. Der er action, kreativitet, dans, musik og debat og en skøn natur og strand i nærheden. Vi starter hver dag med overraskende morgensamlinger, og om aftenen er der foredrag, børnebif, teenage-lounge og hygge på terrassen i sommernatten.

Børneworkshops er for børn fra seks år og op – der vil være særlige aktiviteter for børn under seks år og deres forældre.
Bemærk: Børn under seks år følges altså med deres forældre eller en anden voksen hele tiden.

Et kursus for familien, der gerne vil være rigtig meget sammen og lidt hver for sig.

PINO

KURSUSLEDER – PINO BENTSEN
Med speciale i familiekurser og mange års erfaring som højskolelærer bruger Pino sin baggrund som gøgler, klovn, coach, danse- og yogaunderviser og ikke mindst smørtenor til at binde hele ugen sammen med humor og stor gennemslagskraft.

KURSUSLEDER –
RASMUS TODBJERG LARSEN
Rasmus Todbjerg Larsen er ugens kursusleder. Han underviser til daglig i musik på Vallekilde Højskole, og på Sol og sommer står han klar i musikrummet, så vi kan samle et eller flere bands, der er klar til at skyde afslutningsfesten fredag i gang. Rasmus er desuden manden bag workshoppen Partyband, som er for alle – så længe du efterlader dine kunstneriske ambitioner ved døren og omfavner 1980’erne som det ultimative festårti.
PROGRAM
Programmet for 2020 ligger endnu ikke fast. Klik her og læs/download sidste års program.
PRISER
Voksne fra 18 år: 4.050 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.900 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider samt linned. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

TILMELDING TIL VENTELSITE
Udfyld kontaktformularen for at skrive dig på ventelisten.

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.