VANDRINGER I ODSHERRED (UGE 28)

7.-13. JULI 2019

VANDRINGER I ODSHERRED
Området omkring Vallekilde Højskole har noget af den smukkeste natur, du kan finde i Danmark. På ”Vandringer i Odsherred” står den på daglige vandreture i Geopark Odsherred – et geografisk og historisk område med helt unikke landskaber. Det er bl.a. områdets oldtid og nutidens kultur, der har fået UNESCO til at udpege Odsherred til Danmarks første Geopark. Det er udgangspunktet for foredrag, der trækker tråde fra istiden over Solvognen, inddæmningen af Lammefjorden til nutidens gourmetgrøntsager. Mere info følger.
KURSUSLEDER

FORRETNINGSFØRER
Anne-Birthe Køppen
anne-birthe@vallekilde.dk

Anne-Birthe er uddannet merkonom og holder til daglig snor i højskolens regnskaber. Hun kom til Vallekilde i 2010 og har før det arbejdet 18 år i det private erhvervsliv.
Og så har hun drevet eget landbrug i 28 år med 150 svin, et dusin heste, en mindre flok kødkvæg og et enkelt får.
Anne-Birthe er naturmenneske og en meget ivrig vandringskvinde, som nyder godt af den smukke natur omkring Vallekilde.

SANDER BLOHM

Sander Blohm er kok, underviser og naturformidler. Han har de sidste mange år arbejdet med naturformidling for mindre og større grupper og er stærk inden for kulturhistorie, mad, vilde urter og geologi. I sit eget firma, Naturkok, laver han blandt andet arrangementer, hvor der er fokus på mad og naturoplevelser. Som Geoparkguide arbejder han med kano- og vandreture i Geopark Odsherred og naturpark Åmosen.

PRISER
Indkvartering på deleværelse: 4.050 kr.
Indkvartering på eneværelse: 4.575 kr.

Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL

[recaptcha]


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.