VANDRINGER I ODSHERRED (UGE 28)

5.-11. JULI 2020 – UDSOLGT
Kurset er udsolgt. Scroll ned for at skrive dig på venteliste.
VANDREKURSUS PÅ VALLEKILDE
Området omkring Vallekilde Højskole har noget af den smukkeste natur, du kan finde i Danmark. På ”Vandringer i Odsherred” står den på daglige vandreture i Geopark Odsherred – et geografisk og historisk område med helt unikke landskaber. Det er bl.a. områdets oldtid og nutidens kultur, der har fået UNESCO til at udpege Odsherred til Danmarks første Geopark. Det er udgangspunktet for foredrag, der trækker tråde fra istiden over Solvognen, inddæmningen af Lammefjorden til nutidens gourmetgrøntsager.

Billedet er fra Vallekilde Højskoles historiske galleri: Sommerpigerne fra sommerholdet i 1930 er på tur til Vejrhøj 6 km fra højskolen, som er det tredje højeste punkt på Sjælland.

PROGRAM
KURSUSLEDER

KURSUSLEDER
Anne-Birthe Køppen
anne-birthe@vallekilde.dk

Anne-Birthe er uddannet merkonom og har i en årrække holdt daglig snor i højskolens regnskaber som forretningsfører. Hun kom til Vallekilde i 2010 og har før det arbejdet 18 år i det private erhvervsliv. I dag er hun tilknyttet højskolen som kursusleder på vandrekurset.
Anne-Birthe er naturmenneske og en meget ivrig vandringskvinde, som nyder godt af den smukke natur omkring Vallekilde.

PRISER
Indkvartering på deleværelse: 4.050 kr.
Indkvartering på eneværelse: 4.575 kr.
Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager.

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIT POSTNUMMER

DIN BY

DIT CPR-NUMMER

INDKVARTERING

EVENTUELLE SPØRGSMÅL


For spørgsmål kontakt os på vallekilde@vallekilde.dk eller telefon 5965 6045.