VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

EVENT, EVENT & LEDERSKAB

DRIK MASSER AF VAND
Vallekilde holder Distortion hydreret

Af Emil Lohse, elev på Journalistik, forår 2016


Københavns gadefest, Distortion, blev skudt i gang onsdag 1. juni. Vallekilde Højskole var med, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Fredag eftermiddag drog Event- og Design-elever fra Vallekilde Højskole til Refshaleøen for at opstille Vallekilde Højskoles Vand- og Spilbarer, Bar’Vand og Bar’Spil.

Tradition for vand
Vandbaren på Distortion er ved at blive en tradition for Vallekilde Højskole, men i år har Event- og Design-eleverne gjort ekstra meget ud af projektet.

”Vi har lavet en vandbar, fordi det er blevet en tradition, og Distortion er rigtig glade for idéen. Folk kommer med deres flasker, og vi fylder dem op. Det hele er ganske gratis”, forklarer Katrine Wissing, en af projektlederne.

”Som noget nyt har vi også lavet en spilbar – Bar’Spil – og her kan folk komme og spille petanque, bordfodbold, kæmpe mikado eller skyde med vandpistoler og spille drikkespil,” afslutter Katrine Wissing.

Vallekildes Bar’Vand og Bar’Spil lukkede sammen med resten af Distortion lørdag den 4. juni.

Distortion H – som i Hørve
Foruden at være på Refshaleøen afholdte Vallekilde Højskole fredag sin egen Distortion H, hvor H’et står for Hørve som en pendant til Distortion i København. Distortion H bød på mange af de samme elementer som storebror: alt fra live musik med elevernes egne bands, festradio og live tweets til tre barer, dansegulv – og selvfølgelig en Bar’Vand pop-up style.

PLASK!
Plakaterne for Bar’Vand er lavet af Design-eleverne, som selv stod model til en lidt våd foto-session på terrassen.
EVENT, EVENT & LEDERSKAB

CLEAN OUT LOUD 2019

Roskilde Festival og dermed Clean Out Loud er overstået, og de 130 elever fra Vallekilde Højskole, der har designet, opbygget og drevet området, takker af for i år.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD VINDER PRIS

Clean Out Loud, Vallekilde Højskoles store projekt på Roskilde Festival, vinder Højskolepædagogisk Pris 2018.

Læs mere

HVAD ER CLEAN OUT LOUD?

Clean Out Loud kombinerer hvert år fest med bæredygtighed på Roskilde Festival.

Læs mere

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere

GÆSTEUNDERVISER FRA NEW YORK

Tom Klinkowstein er professor på The Pratt Institute i New York. Han var forbi Vallekilde Højskole for at kickstarte en workshop.

Læs mere

ELEVER LAVER LITTERATUR-FESTIVAL

Den første weekend i februar 2018 var Vallekilde Højskole igen vært for litteratur-festivalen Litt Talk. Klik her og se en stemningsvideo fra dagene.

Læs mere

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe med forberedelserne til festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

EN WEEKEND MED LITTERÆR OVERFLOD

Der var både rutinerede forfattere og nye stjernefrø på programmet, da vi første weekend af februar igen slog dørene op til Vallekildes egen litteraturfestival, Litt Talk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

KONCERT: BREMER/MCCOY

5. oktober spillede den nytænkende jazzduo Bremer/McCoy en fabelagtig koncert på Vallekilde Højskole.

Læs mere

JAKOB BRO TRIO GAV KONCERT

Vallekilde og gæster kunne nyde den fabelagtige jazzguitarist Jakob Bro og hans trio, som gav koncert på højskolen den 28. november 2016.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

ELEVER BAG NORDIC GAME JAM

Elever fra Event og Spiludvikling havde – bogstaveligt talt – en finger med i spillet, da verdens største game jam blev afholdt i København den 8. til 10. april 2016.

Læs mere