VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Ikke kategoriseret

DRIK MASSER AF VAND
Vallekilde holder Distortion hydreret

Af Emil Lohse, elev på Journalistik, forår 2016


Københavns gadefest, Distortion, blev skudt i gang onsdag 1. juni. Vallekilde Højskole var med, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Fredag eftermiddag drog Event- og Design-elever fra Vallekilde Højskole til Refshaleøen for at opstille Vallekilde Højskoles Vand- og Spilbarer, Bar’Vand og Bar’Spil.

Tradition for vand
Vandbaren på Distortion er ved at blive en tradition for Vallekilde Højskole, men i år har Event- og Design-eleverne gjort ekstra meget ud af projektet.

”Vi har lavet en vandbar, fordi det er blevet en tradition, og Distortion er rigtig glade for idéen. Folk kommer med deres flasker, og vi fylder dem op. Det hele er ganske gratis”, forklarer Katrine Wissing, en af projektlederne.

”Som noget nyt har vi også lavet en spilbar – Bar’Spil – og her kan folk komme og spille petanque, bordfodbold, kæmpe mikado eller skyde med vandpistoler og spille drikkespil,” afslutter Katrine Wissing.

Vallekildes Bar’Vand og Bar’Spil lukkede sammen med resten af Distortion lørdag den 4. juni.

Distortion H – som i Hørve
Foruden at være på Refshaleøen afholdte Vallekilde Højskole fredag sin egen Distortion H, hvor H’et står for Hørve som en pendant til Distortion i København. Distortion H bød på mange af de samme elementer som storebror: alt fra live musik med elevernes egne bands, festradio og live tweets til tre barer, dansegulv – og selvfølgelig en Bar’Vand pop-up style.

PLASK!
Plakaterne for Bar’Vand er lavet af Design-eleverne, som selv stod model til en lidt våd foto-session på terrassen.
Ikke kategoriseret

NYT VALGFAG: ARDUINO

Højskolen har fået en række nye valgfag. Et af dem hedder Arduino, og her kan eleverne lære at programmere helt fra bunden.

Læs mere

MADS BRÜGGER PÅ BESØG

For Mads Brügger er langskaftede ridestøvler et journalistisk værktøj. Han er kendt for sin gonzo-tilgang til journalistikken – og 26. oktober besøgte han Vallekilde.

Læs mere

KONCERT: BREMER/MCCOY

5. oktober spillede den nytænkende jazzduo Bremer/McCoy en fabelagtig koncert på Vallekilde Højskole.

Læs mere

FOREDRAG MED KASPAR COLLING

Forfatteren bag Den Danske Borgerkrig 2018-24, Kaspar Colling, gæstede Vallekilde.

Læs mere

JAKOB BRO TRIO GAV KONCERT

Vallekilde og gæster kunne nyde den fabelagtige jazzguitarist Jakob Bro og hans trio, som gav koncert på højskolen den 28. november 2016.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

SUZANNE BRØGGER KOM FORBI

I samtale med Forfatter-elev Thomas Korsgaard fortalte Suzanne Brøgger 1. juni om sit arbejde, om friheden og ensomheden, skammen og døden.

Læs mere

ELEVER BAG NORDIC GAME JAM

Elever fra Event og Spiludvikling havde – bogstaveligt talt – en finger med i spillet, da verdens største game jam blev afholdt i København den 8. til 10. april 2016.

Læs mere

KRISTOFFER ERIKSEN PÅ BESØG

Hvordan kombinerer man satire med seriøs journalistik? Det fortalte morgenradiovært og satiriker Kristoffer Eriksen om 20. april 2016.

Læs mere

SPILFORSKER OM KUNSTEN AT TABE

Spilforsker Jesper Juul besøgte Vallekilde 15. januar og underviste eleverne på Spiludvikling. Han fortalte om, hvordan det kan være, at vi spiller spil, der er urimeligt svære og derfor meget svære at gennemføre.

Læs mere

JOURNALISTIK OG SPIL I EET

Fotojournalist Steven Achiam fortalte om den prisvindende interaktive dokumentar Deadline Athen på Vallekilde Højskole den 8. december 2015.

Læs mere

FOREDRAG OM SYRIEN

Vallekilde Højskole inviterede den 7. december til foredrag om et af verdens brændpunkter Syrien ved professor Jakob Skovgaard-Petersen.

Læs mere

ELEVER BAG FESTIVALOPLEVELSE

Vallekilde-elever stod bag både opbygning, afvikling og en del af indholdet på innovationsfestivalen Afsnit I i november 2015.

Læs mere

MEDIELEJR LANDEDE PÅ VALLEKILDE

Danmarks næste generation af journalister deltog sammen med Vallekildes elever i Medielejr 2015. Et flot program blev i kombination med fest og årets første sne til en helt særlig weekend.

Læs mere

SENESTE NYT FRA LIBANON

Lilleputnationen Libanon formår trods umulige odds at opretholde fred og orden midt i et overophedet Mellemøsten. Det fortalte journalist Asger Gørup Nielsen på Vallekilde en regnvåd novemberaften.

Læs mere