STØTTEFEST PÅ CHRISTIANIA

EVENT & LEDERSKAB

BOOST PÅ CHRISTIANIA
21.400 kr.
Det beløb kan Bureauet nu sende afsted til de egyptiske rappere fra Revolution Records efter en kæmpe hiphop-støttefest på Børneteatret på Christiania torsdag den 30. april 2015.
På scenen kunne publikum opleve en perlerække af københavnske rappere og musikere, der alle gik på scenen til fordel for projektet BOOST, der støtter den egyptiske hiphop-kultur og unges ret til at blive hørt.

“Jeg er overvældet over, at der kom så mange seje mennesker, der ville støtte op om Revolution Records og hiphop i Egypten. Stemningen kunne ikke have været federe – proppede lokaler, rap og bare god energi. Og så har vores elever haft et fantastisk samarbejde med Rapoltics og Toke, der står for Hiphop på Børneren. Jeg er glad og har optur,” fortæller Mia Beyer, lærer på Lederskab, et af de fire fag, der sammen med Håndværk, Event og Design udgør Bureauet.Pengene giver hele 356 dages husleje i Revolution Records’ studie og sikrer dermed, at de egyptiske musikere kan videreudvikle studiet som platform for, at mange flere unge egyptiske stemmer kommer til orde i det offentlige rum.
Tak til alle artister og Bureauets hårdtarbejdende elever.
I foråret var elever fra Bureauet i Alexandria for at hjælpe med at opbygge Revolution Records’ nye studie, og til efteråret rejser vi tilbage for at fortsætte arbejdet med BOOST. Læs mere her.

EVENT & LEDERSKAB

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe med forberedelserne til festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

ELEVER BAG NORDIC GAME JAM

Elever fra Event og Spiludvikling havde – bogstaveligt talt – en finger med i spillet, da verdens største game jam blev afholdt i København den 8. til 10. april 2016.

Læs mere

ELEVER BAG FESTIVALOPLEVELSE

Vallekilde-elever stod bag både opbygning, afvikling og en del af indholdet på innovationsfestivalen Afsnit I i november 2015.

Læs mere

250 HØJSKOLEELEVER TIL HIPHOPFEST

Vallekilde eksploderede i hiphop og rap, da vi lagde højskole til en koncert med egyptiske og danske rappere fra projektet BOOST, som Vallekilde også er en del af.

Læs mere

VALLEKILDES DISTORTION-VANDBAR

Elever fra Bureauet skænkede vand til de tørstige på gadefestivalen Distortion i København fredag 5. juni. De har bygget vandbaren, Bar’Vand.

Læs mere

FÆLLESPROJEKT OM SPILFESTIVAL

Børn og voksne kom og legede med Vallekilde til spilfestivalen w00t på Frederiksberg. Elever fra Spiludvikling og Bureauet designede legende installationer i det offentlige rum.

Læs mere

STØTTEFEST PÅ CHRISTIANIA

Bureauets elever kan nu sende hele 21.400 kr. til de egyptiske rappere fra Revolution Records efter en formidabel støttefest på Christiania til fordel for projektet BOOST.

Læs mere

ALBUM FRA P6 BEAT I ØVELSESHUSET

Oplev P6 Beat programmet Album live på Vallekilde. Værterne Ralf Christensen og Kristian Leth vil spille en hel plade fra start til slut og kommentere den undervejs. Derudover kan du opleve jazz-rock kvintetten Selvhenter.

Læs mere

ELEVER BYGGER STUDIE I EGYPTEN

Elever fra Bureauet var i april 2015 i Egypten, hvor de i samarbejde med lokale rapmusikere byggede et lydstudie. Her kan du læse to elevers oplevelse af rejsen.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD I POLITIKEN

Vores eventlærer Thomas Burø har skrevet en kronik om Clean Out Louds succes på Roskilde Festival, der blev bragt i Politiken 14. juli 2014.

Læs mere

BAR’VAND PÅ DISTORTION

Bureauet stod i år for at designe og styre BAR’VAND, så tørstige gæster kunne få slukket tørsten.

Læs mere

KISSAWAY TRAIL KONCERT

Det internationalt anerkendte band Kissaway Trail gav koncert på Vallekilde 12. marts.

Læs mere

AFSNIT I – INNOVATIONSFESTIVAL

Vallekildes kreative bureau producerede en modulbaseret cafe i forbindelse med innovationsfestivalen AFSNIT I.

Læs mere