VANDBAR TIL DISTORTION

EVENT, LEDERSKAB

GRATIS VAND TIL ALLE GÆSTER
Påvirkede folk, som skriger på vand og en pludselig flytning af en stor container. Der kan opstå mange uforudsete ting ved at afholde events, men det er heldigvis i praksis, at man lærer bedst.

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod endnu engang bag Bar’Vand til Distortion. En gratis bar, hvor alle de tørstige gadegæster kunne forsyne sig med koldt vand.

En af eleverne, der var bag projektet er Mathilde Abild Andersen, som har været på event-holdet sin januar. I forbindelse med årets vandbar har hun stået for både opbygning og afvikling.

Hvordan bygger man egentlig en bar?
“Skolen havde en masse godt materiale, som vi kunne bruge. Så gennem de seneste tre uger har vi tegnet, skruet og banket for at få det hele sat op. Derudover har vi brugt meget tid på at lave skilte til baren.”

Hvad har været det sværeste?
“Der opstod mange uforudsete ting undervejs. Vi kunne alligevel ikke sætte op dér, hvor vi var blevet lovet. Derudover vidste vi ikke på forhånd, hvordan der så ud. Det var helt klart en udfordring. Og så var der pludselig mangel på strøm, så vi faktisk ikke engang kunne ikke sætte en el-kedel til. Det var lidt svært at overskue, men vi stod sammen og klarede det”

Hvad har du lært?
“Jeg er blevet meget klogere på, hvad det vil sige at afvikle til et stort event, hvor der kommer alle typer af mennesker. Og ikke mindst at kunne holde hovedet koldt i situationer, hvor det brænder på.”

Læse mere om Event-linjen her:
Event Efterår 2017

EVENT, LEDERSKAB

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe til med forberedelserne af festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD IGEN I ÅR

Igen i år står elever fra Vallekilde bag Clean Out Loud på Roskilde Festival. Projektet sørger for, at festivalpladsen efterlades efter festivalen uden spor af det festende folk.

Læs mere

EN WEEKEND MED LITTERÆR OVERFLOD

Der var både rutinerede forfattere og nye stjernefrø på programmet, da vi første weekend af februar igen slog dørene op til Vallekildes egen litteraturfestival, Litt Talk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

NY SCENE TIL LITT TALK

Elever fornyer Vallekildes litteraturfestival, Litt Talk, med en helt ny scene.

Læs mere

FORTSÆTTER EFTER TUDEDAG

Vallekilde kan for nogen være svær at slippe. En del af højskolens elever fortsætter med at være involveret i projekter efter deres ophold slutter.

Læs mere

MELLEMØSTEN TUR/RETUR

Mellemøstekspert Jakob Egholm Feldt fortalte om Palæstinakonfliktens historie og de forskellige ideologiske indpakninger, konflikten har haft gennem tiden.

Læs mere

PRE-Be-UN KONCERT

29. marts fik vi besøg af PRE-Be-UN, der med sine hypotiserende toner gav koncert på Vallekilde.

Læs mere

FORÅR I EUROPA OG MELLEMØSTEN

I løbet af foråret tager højskolens elever til Palæstina, Israel, Kurdistan, Irak, Polen, Estland, Letland og Litauen.

Læs mere

BUREAUET I KAMP FOR LITTERATUREN

Vallekildes kreative bureau indsamlede, i forbindelse med Litteratur- og Læsefestivalen, over tre dage drømme på fem udvalgte lokations i Odsherred.

Læs mere

HØJSKOLENS ELEVER VAR I UGANDA

I efteråret 2013 rejser Vallekilde Højskoles TAKE THE LEAD hold til Uganda for at gennemføre deres store afslutningsprojekt i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Skal du med?

Læs mere

VALLEKILDEGLÆDE I JORDAN

TAKE THE LEADs sommerlejr i Jordan blev en stor succes for både deltagere og Vallekillinger.

Læs mere