VANDBAR TIL DISTORTION

EVENT, LEDERSKAB

GRATIS VAND TIL ALLE GÆSTER
Påvirkede folk, som skriger på vand og en pludselig flytning af en stor container. Der kan opstå mange uforudsete ting ved at afholde events, men det er heldigvis i praksis, at man lærer bedst.

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod endnu engang bag Bar’Vand til Distortion. En gratis bar, hvor alle de tørstige gadegæster kunne forsyne sig med koldt vand.

En af eleverne, der var bag projektet er Mathilde Abild Andersen, som har været på event-holdet sin januar. I forbindelse med årets vandbar har hun stået for både opbygning og afvikling.

Hvordan bygger man egentlig en bar?
“Skolen havde en masse godt materiale, som vi kunne bruge. Så gennem de seneste tre uger har vi tegnet, skruet og banket for at få det hele sat op. Derudover har vi brugt meget tid på at lave skilte til baren.”

Hvad har været det sværeste?
“Der opstod mange uforudsete ting undervejs. Vi kunne alligevel ikke sætte op dér, hvor vi var blevet lovet. Derudover vidste vi ikke på forhånd, hvordan der så ud. Det var helt klart en udfordring. Og så var der pludselig mangel på strøm, så vi faktisk ikke engang kunne ikke sætte en el-kedel til. Det var lidt svært at overskue, men vi stod sammen og klarede det”

Hvad har du lært?
“Jeg er blevet meget klogere på, hvad det vil sige at afvikle til et stort event, hvor der kommer alle typer af mennesker. Og ikke mindst at kunne holde hovedet koldt i situationer, hvor det brænder på.”

Læse mere om Event-linjen her:
Event Efterår 2017

EVENT, LEDERSKAB

CLEAN OUT LOUD 2019

Roskilde Festival og dermed Clean Out Loud er overstået, og de 130 elever fra Vallekilde Højskole, der har designet, opbygget og drevet området, takker af for i år.

Læs mere

CLEAN OUT LOUD VINDER PRIS

Clean Out Loud, Vallekilde Højskoles store projekt på Roskilde Festival, vinder Højskolepædagogisk Pris 2018.

Læs mere

HVAD ER CLEAN OUT LOUD?

Clean Out Loud kombinerer hvert år fest med bæredygtighed på Roskilde Festival.

Læs mere

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere

GÆSTEUNDERVISER FRA NEW YORK

Tom Klinkowstein er professor på The Pratt Institute i New York. Han var forbi Vallekilde Højskole for at kickstarte en workshop.

Læs mere

ELEVER LAVER LITTERATUR-FESTIVAL

Den første weekend i februar 2018 var Vallekilde Højskole igen vært for litteratur-festivalen Litt Talk. Klik her og se en stemningsvideo fra dagene.

Læs mere

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe med forberedelserne til festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

EN WEEKEND MED LITTERÆR OVERFLOD

Der var både rutinerede forfattere og nye stjernefrø på programmet, da vi første weekend af februar igen slog dørene op til Vallekildes egen litteraturfestival, Litt Talk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

KONCERT: BREMER/MCCOY

5. oktober spillede den nytænkende jazzduo Bremer/McCoy en fabelagtig koncert på Vallekilde Højskole.

Læs mere

JAKOB BRO TRIO GAV KONCERT

Vallekilde og gæster kunne nyde den fabelagtige jazzguitarist Jakob Bro og hans trio, som gav koncert på højskolen den 28. november 2016.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

ELEVER BAG NORDIC GAME JAM

Elever fra Event og Spiludvikling havde – bogstaveligt talt – en finger med i spillet, da verdens største game jam blev afholdt i København den 8. til 10. april 2016.

Læs mere