scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

Køkkenet vinder pris

”Gennem dialog og inklusion inspirerer køkkenet både personale og elever til at afprøve grønne alternativer, bæredygtige løsninger og nye måder at lave mad på. På Vallekilde er intet forbudt, og der er plads til alle, om du er kødspiser, flexitar eller veganer, bliver du inspireret til at indarbejde nye og velsmagende vaner.”

Sådan lyder juryens begrundelse for, at Vallekilde Højskoles køkken vandt Køkkenprisen 2020, der uddeles til offentlige køkkener, der arbejder med bæredygtighed og økologi.

Det er ottende gang, at Køkkenprisen uddeles, og juryen består af repræsentanter fra Landbrug & Fødevarer, FOA, 3F og Kost- & Ernæringsforbundet.

Køkkenchef Carina Nor Johansen er stolt og meget glad for prisen.

“Det er jo et kæmpe skulderklap til det, vi går og gør i hverdagen. Netop i år synes jeg, det er ekstra tiltrængt, for alting er i forandring. Jeg er megastolt af det hold, vi har fået sammensat, for jeg mener virkelig, at det er en holdånd som driver vores udvikling,” siger hun.

 

Vallekilde Højskoles køkken vandt prisen i et stærkt felt af andre offentlige køkkener bestående af Patientkøkkenet, Randers Hospital, Botilbuddet Rentemestervej og Lunas Ark i Greve.

 

Læs mere om maden på Vallekilde her.

 

 

 

Besøg os
Tilmeld dig