scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

Medarbejdere

Anne kom til Vallekilde i 2020 og har tidligere arbejdet med regnskaber og bogholderi. Hun har desuden solgt reservedele til Volvo-lastbiler og har faktisk selv kørekort til at køre lastbil - med anhænger!

Anne Madsen

Kontorassistent anne@vallekilde.dk

Før Anne-Mette kom til Vallekilde i 2019, har hun arbejdet med regnskab og økonomi i 12 år inden for skoleverdenen. Når hun ikke holder styr på højskolens økonomi, bruger hun tid i sin have, og så er hun en ivrig gospelsanger og begejstret for teater og musicals.

Anne Mette Larsen

Forretningsfører anne-mette@vallekilde.dk

Benny har arbejdet på Vallekilde Højskole siden 2014. Han er uddannet karosseribygger og har tidligere arbejdet som pedelmedhjælper på Højby Skole. I fritiden er Benny en ivrig amatørfotograf.

Benny Vennevold Jørgensen

Pedel benny@vallekilde.dk

Camilla har arbejdet i Vallekildes køkken i en årrække og var faktisk selv elev på Forfatter-holdet i foråret 2011. Hun har udviklet sin egen Snickers-spread, som er fuldstændig forrygende på en skive friskbagt brød.

Camilla Wahlstrøm

Ernæringsassistent camilla@vallekilde.dk

Carina er uddannet ernæringsassistent i 2009 fra kantinen på Køge Rådhus. Carinas ambition er at gøre hvert måltid til en oplevelse og give andre mod på at smage nye råvarer eller sammensætninger. Hun har pt. 274 kogebøger stående i reolen, men følger alligevel aldrig en opskrift helt.

Carina Nor Johansen

Køkkenchef carina@vallekilde.dk +45 6044 5253

Charlotte er uddannet fra Danmarks Designskole med afgang i murale teknikker. Hun er en del af kunstmuseet Huset i Asnæs og arbejder i dag især med tegning og billedkunst. På Vallekilde underviser hun i de mere kunstneriske valgfag som tegning og croquis.

Charlotte Krogh

Underviser - Valgfag charlotte@charlottekrogh.com

Christen har været tilknyttet Vallekilde Højskole siden 1988 og kan mildest talt fikse alt. Han er uddannet tømrer og byggede sportshaller i både Danmark og udlandet op gennem firserne. Han har Vallekilde-rekorden i at slå søm i (5 søm på 16 sekunder), og så underviser han i valgfaget Fiks det selv.

Christen Christensen

Underviser - Valgfag christen@vallekilde.dk +45 2128 2845

Dorte kom til Vallekilde i 2007 og har før det blandt andet arbejdet 17 år hos Novo Nordisk. Hun elsker at rejse og omtaler selv sine to børn som sin største hobby.

Dorte Storm

Sekretær dorte@vallekilde.dk

Uddannet journalist fra DMJX i 2010. Esbens undervisning er dialogisk – selvom lærerne kommer med faget og kender journalistikken indefra, er eleverne vigtige medskabere. Inden Esben kom til Vallekilde Højskole har han været journalist på fagbladet Folkeskolen og reporter på Ekstra Bladet. Og så spillede han teater, dengang han selv gik på højskole.

Esben Christensen

Underviser - Journalistik esben@vallekilde.dk +45 3131 8166

Efter 19 år som selvstændig maler startede Finn som pedel på Vallekilde Højskole i 2012. Han er det, man kalder en ægte all-rounder, da han mestrer lidt af alle håndværksfag. Derfor elsker han også at blive præsenteret for nye opgaver, hvor der skal tænkes kreativt.

Finn Louis Braun

Pedel finn@vallekilde.dk

First lady, underviser og elevansvarlig på Vallekilde Højskole siden efteråret 2010. Gitte er uddannet bibliotekar og glæden ved litteratur udmønter sig på højskolen bl.a. gennem valgfaget Litterær salon. Gitte har tidligere arbejdet i DR, COPY-DAN og Forbrugerstyrelsen.

Gitte Karen Rosenqvist

First Lady gitte@vallekilde.dk

Heidi er uddannet ernæringsassistent og har sin force i det klassiske køkken bl.a. fordi, hun har arbejdet i Odsherred Kommunes madservice-ordning for ældre. Heidi er desuden virkelig god til at lave roulade.

Heidi Petersen

Ernæringsassistent heidi@vallekilde.dk

Henning er uddannet både tømrer og bygningskonstruktør. Han har arbejdet på Vallekilde siden 2011. Han har tidligere været selvstændig med eget tømrerfirma og arbejdet i både Tyskland og Sverige – og har desuden haft egen pølsevogn, Fårevejle Grill. Hennings yndlingsservering fra pølsevognen var en halv grillkylling med pommes frites.

Henning Jensen

Bygningsansvarlig henning@vallekilde.dk +45 5055 2254

Bachelor i retorik med tilbygning i journalistik. Siden 2011 har Henriette arbejdet selvstændigt med video - lige fra den lavpraktiske produktion til den strategiske konceptudvikling. Hun har blandt andet arbejdet med DR, Danske Bank og Idrætsforbundet. Når hun ikke underviser, nyder hun naturen og elsker at klatre og vandre.

Henriette Skov Andersen

Underviser - Tilrettelægger henriette@vallekilde.dk

Henrik startede med at lave grafik i filmbranchen før årtusindeskiftet, men har siden 2006 arbejdet med spil. Fordi Henrik mestrer både grafik og programmering, har han ofte ageret bindeled mellem grafiske og tekniske teams. På Vallekilde sætter Henrik gerne fysisk aftryk fx i form af en selvbygget arkademaskine.

Henrik Kragh

Underviser - Spiludvikling henrik@vallekilde.dk

Janne har arbejdet på Vallekilde Højskole siden 2003. Hun sørger for, at højskolen er pæn og ren – og når hun ikke har travlt med det, elsker hun at bruge tid med sit barnebarn.

Janne Christensen

Rengøring janne@vallekilde.dk

Julie har en kandidatgrad i Design og Innovation fra DTU, har studeret Visuel Kommunikation på Designskolen i Kolding og Designledelse i Colombia. Derudover danser hun riverdance og har fået opkaldt en pizza efter sig på Cantinos Pizzeria i Nærum (nr. 17).

Julie Valentin-Hjorth

Underviser - Design & Maker julie@vallekilde.dk +45 6022 2753

Karen er journalist og har læst på Stockholms Dramatiska Högskola. Hun har produceret dokumentarer til P1, 24syv og vandt i 2017 P1 Shortdox. Hun er drevet af mødet med mennesker og den proces, der ligger i at få dem til at fortælle og åbne op.

Karen Mørk

Underviser - Podcast karen@vallekilde.dk

Kevin er uddannet ernæringsassistent, men har faktisk selv været elev på Vallekilde Højskole – han gik nemlig på Spiludvikling i efteråret 2011. Kevin har en stor interesse for Japan, som man indimellem kan smage på tallerknerne i form af japansk inspirerede retter.

Kevin Alling Hansen

Ernæringsassistent kevin@vallekilde.dk

Kristian har en kandidatgrad i Medievidenskab med speciale i radiodokumentarisme og blev færdig i 2010. Han arbejdede et par år i DR som radioreporter for P1, før han skiftede bopæl og arbejde ud med en tilværelse som højskolelærer i Vallekilde. Kristian har en robotstøvsuger, som han er helt vild med.

Kristian Burmeister

Underviser - Tilrettelægger kristian@vallekilde.dk +45 2538 2248

Lærke er undervisningsassistent på Event og Lederskab. Hun var elev på forårsholdet 2020, hun kender derfor skolen som sin egen bukselomme. Hun blev undervisningsassistent på grund af sin store kærlighed til Event & Lederskab, pedellerne og ikke mindst valgfaget Pizza-ovn.

Lærke Steensbæk

Undervisningsassistent - Event & Lederskab laerke@vallekilde.dk

Magnus er undervisningsassistent på Event & Lederskab. Han var elev på forårsholdet 2020 og kunne hurtigt mærke, at han ikke var færdig med Vallekilde. På trods af, at han aldrig havde haft en boremaskine i hånden, før han startede på Vallekilde, går han gerne forrest, når der skal bygges. Både når det gælder Event & Lederskab, eller når højskolens arealer skal optimeres på valgfaget Byg og Hyg.

Magnus Sandborg

Undervisningsassistent - Event & Lederskab magnus@vallekilde.dk

Marike er uddannet journalist fra DMJX i Aarhus. Hun har arbejdet med tv-produktion siden 2006 og har blandt andet lavet Operation X til TV2, afslørende dokumentarprogrammer om finanskrisen til DR 1 og magasinprogrammer som Basta på TV2 og Detektor på DR2. Hun bor i en lille landsby ved Roskilde Fjord og har startet det lokale saunalaug.

Marike Jensen

Underviser - Tilrettelægger (på orlov) marike@vallekilde.dk +45 2672 9851

Marit har været ansat som souschef i køkkenet siden 2010. Tidligere har hun arbejdet på Ry Højskole og hos NKT i Asnæs. Hun er uddannet fra Slagteriskolen i Roskilde i 2006. Marit går op i gode råvarer og vegetarisk mad. Derudover har hun en baggrund som billedkunstner, men i dag er det primært ved skærebrættet, hun udfolder sit kreative talent.

Marit Beckmann

Ernæringsassistent marit@vallekilde.dk

Martin er ansvarlig for højskolens IT. Han har stor interesse for alt med en tænd/sluk-knap og kan altid finde den der ledning, du står og mangler.

Martin Høgh

IT og teknik martin@vallekilde.dk

Master i visuel kommunikation fra Kunstakademiets Designskole. Har arbejdet med visuel identiet, skriftdesign, informationsgrafik, kampagnedesign og art direction for bl.a. Berlingske Tidende, MTV og Roskilde Festival. Finalist i verdens største designpris, INDEX:AWARD og selvstændig designer i Mathias Ambus Studio.

Mathias Ambus

Underviser - Design & Maker mathias@vallekilde.dk +45 2030 2214

Mathias er uddannet journalist og har både foran og bag kameraet lavet kampagner for alt fra Google til Undervisningsministeriet. Derudover holder han foredrag om hukommelsesteknikker og elsker at rappe.

Mathias Obdrup

Kommunikationsmedarbejder og valgfagsunderviser obdrup@vallekilde.dk +45 6024 4233

Mette er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og har tidligere bl.a. været køkkenchef og hovedfagslærer på Skælskør Folkehøjskole. I fem år stod hun i spidsen for Vallekilde Højskoles køkken, men i dag har Mette overladt gryderne til andre gode kræfter for i stedet at undervise i valgfag om mad, psyke og sundhed.

Mette Thy

Underviser - Valgfag mette@vallekilde.dk +45 2770 2167

Michele startede som elev i køkkenet på Vallekilde Højskole i 2012. Hun betegner sig selv som køkkenets pyntepige, så når en kage eller andet skal pyntes, er det gerne Michele, der er i gang. Udover pynt og glimmer går Michele meget op i at minimere madspild ved at bruge hele råvaren, og når hun laver mad derhjemme, er det tit det nordiske køkken, der inspirerer.

Michele Monica Jørgensen

Ernæringsassistent michele@vallekilde.dk

Michelle blev uddannet ernæringsassistent fra ZBC i Roskilde i 2016. Før hun kom til Vallekilde, har hun blandt andet arbejdet på en restaurant i Nykøbing Sj. Michelle elsker at lave sund mad, og hendes yndlingssmagsgiver er hvidløg.

Michelle Dyhr

Ernæringsassistent michelle-dyhr@vallekilde.dk

Mie er uddannet journalist fra DMJX i 2010. Hun har arbejdet med radio og TV og bl.a. lavet radionyheder til DR og været live-reporter på Radioavisen. Desuden har hun arbejdet som tilrettelægger hos forskellige produktionsselskaber bl.a. Mastiff TV. Før hun kom til Vallekilde, var hun journalist og redaktionssekretær på Go’ morgen Danmark.

Mie Tast

Viceforstander mie@vallekilde.dk +45 5190 0725

Miriam er designer med en mastergrad i produktdesign fra Kunstakademiets Designskole. Hun har en legende tilgang til design, og det er i legen med materialer, funktion og metode, hun især finder inspiration. Miriam har tidligere arbejdet for Experimentarium i København og har desuden sit eget designfirma, Studio MO.

Miriam Ortwed

Underviser - Design & Maker (barsel) miriam@vallekilde.dk +45 2664 1754

Nanna Hansen

Ernæringsassistent nebh@vallekilde.dk

Nete er uddannet fra Roskilde universitet i Performance Design og Plan, By og Proces. Hendes arbejdserfaring er bred – hun har arbejdet med lokal borgerinddragelse og senest har hun styret den københavnske undergrundsscene med hård hånd som en del af den daglige ledelse i venuet VOLUME. Nete er særligt optaget af skæve og bæredygtige byrum.

Nete Bo

Underviser - Event & Lederskab nete@vallekilde.dk +45 2060 4280

Olga er undervisningsassistent på Event & Lederskab. Hun var elev på forårsholdet 2020, hvor hun startede på Podcast, for så at finde ud af at det var Event & Lederskab, der trak. Inden hun startede på Vallekilde, lavede hun øjenvipper på veninderne hjemme på værelset i dagstimerne og dealede poker på et casino i nattetimerne. Disse talenter glæder hun sig til at gøre brug af på Vallekilde.

Olga Abildgaard

Undervisningsassistent - Event & Lederskab olga@vallekilde.dk

Pia er uddannet i retorik og journalistik. Hun har desuden læst afrikastudier og har arbejdet en årrække i det københavnske ngo-miljø. Før hun kom til Vallekilde, var hun hos Zetland, hvor hun blandt andet optrådte udklædt som flagermus til det journalistiske sceneshow Zetland Live. Udover at stå for højskolens kommunikation er Pia også projektleder for talerskolen Røst.

Pia Beltoft

Kommunikationsansvarlig pia@vallekilde.dk +45 4118 7517

Uddannet fra Aarhus Universitet og RUC i henholdsvis antropologi og journalistik. Rasmus har både arbejdet freelance i en årrække og været reporter på Politiken. Han vandt Årets Pressefoto 2009 for bedste multimedieproduktion med sitet facetheclimate.org om klimaforandringer, som er et emne han ved og skriver meget om. Senest bogen "Hvis vi vil" i 2020.

Rasmus Thirup Beck

Underviser - Journalistik rasmusbeck@vallekilde.dk +45 2844 3292

Rasmus læser historie på Københavns Universitet. På Vallekilde underviser han i valgfaget Partyband. Han spiller på stort set alle instrumenter og er af den overbevisning, at alle kan synge rent, hvis bare de synger højt nok. Rasmus er i øvrigt vokset op på Vallekilde Højskole.

Rasmus Todbjerg Larsen

Valgfag - Partyband rasmus@vallekilde.dk

Sarah er uddannet fra Roskilde Universitet i Performance Design og Kommunikation. Hun har stor erfaring fra kulturbranchen, hvor hun har produceret og afviklet festivaler i alle afskygninger, herunder CPH:DOX, Talk Town og CPH Opera Festival. Sarah har et bankende hjerte for feminisme, og hun er generelt drevet af at skabe forandring.

Sarah Staalhøj

Underviser - Event & Lederskab sarah@vallekilde.dk +45 6063 1022

Simon Fruelund er forfatter med syv bøger på samvittigheden, deriblandt Mælk (1997), Borgerligt tusmørke (2006), Panamericana (2012) og senest Optegnelser fra verdens ende (2018). Han er uddannet fra Københavns Universitet, U.C. Irvine og Forfatterskolen og har blandt andet arbejdet ni år som forlagsredaktør på Gyldendal, før han kom til Vallekilde.

Simon Fruelund

Underviser - Forfatter simon.fruelund@vallekilde.dk +45 5058 2812

Søren er uddannet civilingeniør i Design og Innovation fra DTU. Han har blandt andet beskæftiget sig med projektledelse, design af arbejdsmiljøer og app-udvikling. Han arbejder med højskolens bæredygtighed og underviser desuden i en række valgfag som fx Pizzaovn. Sin fritid bruger Søren gerne med sin knallertbande, Teufelskerle.

Søren la Cour Bergmann

Underviser - Valgfag soeren@vallekilde.dk +45 6154 4365

Thomas var med til at starte Spiludvikling på Vallekilde Højskole i 2010. Han er uddannet cand.mag i Musikvidenskab, datalogi og spil fra Københavns Universitet og IT-Universitetet og har arbejdet som journalist, konsulent og foredragsholder med speciale i spil-, lege- og brætspilskultur. Han er desuden juryformand for den danske brætspilspris Guldbrikken.

Thomas Vigild

Underviser - Spiludvikling thomas@vallekilde.dk +45 2325 5317

Forstander på Vallekilde Højskole siden 2010 og uddannet journalist. Har arbejdet i DR i 21 år som reporter, programudvikler, leder af DR Ung og DR Kultur, redaktionschef i DR Dokumentar, og kanalchef for radiokanalen P2 samt ansvarlig for kultur på tværs af medier. Han er desuden dybt fascineret af begivenheder i verdensrummet.

Torben Smidt Hansen

Forstander tsh@vallekilde.dk +45 2012 0322

Yildiz er uddannet butiksassistent og har siden 2013 arbejdet på Vallekilde Højskole. Hun har grønne fingre og sørger for at der er fine planter og friske blomster på højskolen. Yildis bor i Vallekilde - i landsbyens gamle træskofabrik.

Yildiz Demirkiran

Rengøring yildiz@vallekilde.dk

Besøg os
Tilmeld dig