fbpx
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

Skriv på Vallekilde

Nyd en uges skrivekursus i Vallekildes naturskønne omgivelser med masser af litteratur, tekstlæsninger,  skriveøvelser og klassisk højskolestemning.

 

Du kan starte helt fra nul eller videreudvikle idéer og tekster, du allerede er begyndt på eller drømmer om at skrive.

 

Det vigtigste er, at du kan lide at skrive og gerne vil blive bedre, og at du har lyst til en uge med andre skriveglade mennesker på Vallekilde Højskole.

 

Dato

9.-15. juli 2023

 

Arbejd med dine tekster

I løbet af ugen vil du blive kastet ud i en variation af skriveøvelser, og gennem samtaler og fælles læsning dykker vi sammen ned i litteraturen.

Kursuslederne Hannah Lutz og Lean Pejtersen sørger for, at du får respons, der kan få din stemme og dit sprog til at vokse.

Du vil også blive undervist af en række andre forfattere.

Program

Selve ugen er sat sammen som en kombination af øvelser, oplæg og feedback- med det fokus at give jer skrivende ny inspiration, konkret skrivevejledning og et fællesskab at læse og blive læst i. 

Vi begynder hver dag med en skriveøvelse, og i løbet af ugen har du mulighed for at deltage i tre skriveworkshops, der består af skriveøvelser og læsning af tekster, der forbinder sig til årets tema.

 

Program

Det detaljerede program for 2023 er ikke klart endnu, men her kan du læse programmet for 2022.

 

En del af programmet foregår sammen med kurserne Vandringer i Odsherred og Tegning, maleri og croquis.

Priser

Indkvartering på deleværelse:

4.150 kr.

 

Indkvartering på eneværelse:

4.675 kr.

 

Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager.

 

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider.
Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Undervisere

Hannah Lutz – kursusleder

Hannah Lutz skriver prosa, og indgår i en række forfatter- og kunstkollektiver. Hun underviser på ”Forfatterskolen PS!” og er redaktør på tidsskriftet visAvis. I 2016 udgav hun den anmelderroste roman Vildsvin, og næste år udkommer hendes anden roman. Oprindeligt kommer hun fra det sydlige Finland og nu bor hun i Tølløse. Hannah har en kandidat i litteraturvidenskab og kønsstudier og har gået på Forfatterskolen i København. Læs mere om Hannah Lutz.

Lean Pejtersen – kursusleder

Lean har en kandidat i litteraturvidenskab og filosofi fra Københavns Universitet.  Han arbejder som oversætter, redaktør og foredragsholder. Han er tidligere litteraturlærer på Rødding Højskole. Som litterat har han været særligt optaget af forbindelserne mellem romantikken, samtidslitteraturen og økologisk teori.

Lean er fra Søhøjlandet, men bor nu i København, hvor han øver sig i at være en retfærdig cyklist og holder meget af mågerne. 

Besøg os
Tilmeld dig