fbpx
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

SOL OG SOMMER – Uge 29 + 30

Tag på sommerhøjskole på Vallekilde og nyd en uges familiekursus med sommerstemning, samvær og et børne- og teenageprogram, der udfordrer.

 

Datoer

16.-22/7 2023 (uge 29)

eller

23.-29/7 2023 (uge 30)

 

Program

Et kursus for familien, der gerne vil være rigtig meget sammen og lidt hver for sig.

Formiddagen byder på et voksenprogram og børneprogrammer opdelt efter børnenes alder, mens eftermiddagen står i fællesskabets og familiernes tegn.

 

Aktiviteter for hele familien

Der er action, kreativitet, dans, musik og debat og en skøn natur og badestrand i nærheden.

Vi starter hver dag med overraskende morgensamlinger, og om aftenen er der foredrag, børnebif, teenage-lounge og hygge på terrassen i sommernatten.

 

Fantasifulde børneworkshops

Børneworkshops er for børn fra seks år og op – der vil være særlige aktiviteter for børn under seks år og deres forældre.

Bemærk: Børn under seks år følges altså med deres forældre eller en anden voksen hele tiden.

 

Glæd jer til en herlig sommeruge med et skønt program. De detaljerede programmer for 2023 ligger ikke klar endnu, men klik herunder for at læse programmerne for 2022.

Priser

Voksne fra 18 år: 4.150 kr.

 

Børn fra 1-17 år: 1.995 kr.

 

Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

 

Prisen inkluderer alle måltider, te, kaffe og mellemmåltider.
Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning. Linned er inkluderet i prisen.

 

Har du spørgsmål til priser, betaling eller værelser, kan du sende en mail til sekretær Dorte Storm på dorte@vallekilde.dk

Undervisere

Kursusleder – Pino Bentsen
Med speciale i familiekurser og mange års erfaring som højskolelærer bruger Pino sin baggrund som gøgler, klovn, coach, danse- og yogaunderviser og ikke mindst smørtenor til at binde hele ugen sammen med humor og stor gennemslagskraft.

Kursusleder – Rasmus Todbjerg Larsen

Rasmus underviser til daglig i musik på Vallekilde Højskole, og på Sol og sommer står han klar i musiklokalet, så vi kan samle et eller flere bands, der er klar til at skyde afslutningsfesten fredag i gang. Rasmus er desuden manden bag workshoppen Partyband, som er for alle – så længe du efterlader dine kunstneriske ambitioner ved døren og omfavner 1980’erne som det ultimative festårti.

Besøg os
Tilmeld dig