fbpx
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

SOL OG SOMMER – Uge 29 + 30

Tag på sommerhøjskole på Vallekilde og nyd en uges familiekursus med sommerstemning, samvær og et børne- og teenageprogram, der udfordrer.

Datoer

17.-23/7 2022 (uge 29) – VENTELISTE

24.-30/7 2022 (uge 30) – VENTELISTE

 

Program

Et kursus for familien, der gerne vil være rigtig meget sammen og lidt hver for sig.

Formiddagen byder på et voksenprogram og børneprogrammer opdelt efter børnenes alder, mens eftermiddagen står i fællesskabets og familiernes tegn.

 

Aktiviteter for hele familien

Der er action, kreativitet, dans, musik og debat og en skøn natur og badestrand i nærheden.

Vi starter hver dag med overraskende morgensamlinger, og om aftenen er der foredrag, børnebif, teenage-lounge og hygge på terrassen i sommernatten.

 

Fantasifulde børneworkshops

Børneworkshops er for børn fra seks år og op – der vil være særlige aktiviteter for børn under seks år og deres forældre.

Bemærk: Børn under seks år følges altså med deres forældre eller en anden voksen hele tiden.

 

Glæd jer til en herlig sommeruge med et skønt program. Klik herunder for at læse programmerne for 2022.

Priser

Voksne fra 18 år: 4.150 kr.

 

Børn fra 1-17 år: 1.995 kr.

 

Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

 

Prisen inkluderer alle måltider, te, kaffe og mellemmåltider.
Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning. Linned er inkluderet i prisen.

 

Har du spørgsmål til priser, betaling eller værelser, kan du sende en mail til sekretær Dorte Storm på dorte@vallekilde.dk

Voksen-workshops

Her kan du se en beskrivelse af sidste års voksen-workshops, så du kan danne dig et indtryk af kursets indhold.

 

 

 

Yoga – Uge 29 (eksempel fra 2021)

Vi skal strække krop og sind efter en lang covid-periode, med asanas (stillinger med kropsopmærksomhed), åndedrætsøvelser, og hver dag afsluttes med længere afspænding. Yoga kan være et frikvarter til at blive nærværende med din krop og dit sind.  Holdet er for nye nysgerrige og øvede. Husk løstsiddende tøj.

 

Tegning med sort og hvidt – Uge 29 + 30 (eksempel fra 2021)

Vi skal tegne croquis, som betyder at tegne efter en levende nøgen model. Croquisundervisningen vil give dig en evne til at betragte og skitsere, udover en grundlæggende viden om kroppens anatomi og proportioner.

 

Sport og bevægelse – Uge 29 + 30 (eksempel fra 2021)

På Sport og bevægelse får I mulighed for at mærke ømhed og muskeltræthed, ikke alene, men sammen med andre! Vi starter ugen blidt ud med yoga, mobilitet og balance. Derefter sætter vi tempoet op, gør brug af de smukke omgivelser med skov og vand, med lidt bakkeløb og styrkepræget skov-workout.

I slutningen af ugen bliver der skruet op for konkurrencerne, og vi kaster os ud i beachvolley, fodbold og ultimate. 

 

 

Partyband – Uge 29 + 30 (eksempel fra 2021)

I Partyband søger vi efter det perfekte musikalske repertoire til tante Toves 50-års. Vi spiller festmusik for laveste fællesnævner. Faget er for alle – så længe du efterlader dine kunstneriske ambitioner ved døren og omfavner 1980’erne som det ultimative festårti.

 

På toppen i Odsherred – Uge 29 + 30 (eksempel fra 2021)

Vi skal besøge nogle af de smukkeste steder med en helt betagende udsigt.

Vi bestiger Vejrhøj, hvor både udsigt og opstigning kan tage pusten fra enhver. Vi går op på Esterhøj, hvor stenen fortæller om genforeningen i 1920. Vi går op på gravhøjene Barnet og Hankehøj, som en af vore berømteste guldaldermalere forevigede.

 

Mit grønne køkken – Uge 30 (eksempel fra 2021)

Vi tager forklæderne på og går i køkkenet. Vi skal snitte, hakke, kokkerere og smage, men vi skal også diskutere hvordan vi kan gøre den mad vi spiser mere klimakærlig – uden at gå på kompromis med den oplevelse måltidet skal give, og uden at projektet bliver for uoverskueligt.

 

 

Undervisere

Kursusleder – Pino Bentsen
Med speciale i familiekurser og mange års erfaring som højskolelærer bruger Pino sin baggrund som gøgler, klovn, coach, danse- og yogaunderviser og ikke mindst smørtenor til at binde hele ugen sammen med humor og stor gennemslagskraft.

Kursusleder – Rasmus Todbjerg Larsen

Rasmus underviser til daglig i musik på Vallekilde Højskole, og på Sol og sommer står han klar i musiklokalet, så vi kan samle et eller flere bands, der er klar til at skyde afslutningsfesten fredag i gang. Rasmus er desuden manden bag workshoppen Partyband, som er for alle – så længe du efterlader dine kunstneriske ambitioner ved døren og omfavner 1980’erne som det ultimative festårti.

Besøg os
Tilmeld dig