fbpx
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

Vandringer i Odsherred

Har du lyst til en aktiv ferie sammen med andre? Så er vores vandrekursus noget for dig. Vi skal på vandreture i det naturskønne Odsherred,  udforske istidslandskabet og lære om historien og naturen.

 

Der er også tid til afslapning og samvær på en af landets ældste højskoler, hvor de historiske omgivelser skaber en helt særlig stemning.

 

Dato

10.-16. juli 2022

Program

Området omkring Vallekilde Højskole har noget af den smukkeste natur, du kan finde i Danmark. På ”Vandringer i Odsherred” står den på daglige vandreture i Geopark Odsherred – et geografisk og historisk område med helt unikke landskaber. Det er bl.a. områdets oldtid og nutidens kultur, der har fået UNESCO til at udpege Odsherred til Danmarks første Geopark.

 

Udover de daglige vandreture, kan du forvente dig historiske foredrag, lækker mad fra økologisk køkken, morgensang og hvad højskolelivet ellers byder på.

Programmet for 2022 ligger endnu ikke fast. Her kan du læse programmet for 2021. 

 

En del af programmet foregår sammen med kurserne Tegning, maleri og croquis og Skriv på Vallekilde.
Priser
Indkvartering på deleværelse:

4.150 kr.

 

Indkvartering
på eneværelse:
4.675 kr.

 

Privat bad kan tilkøbes for 525 kr. per deltager.

 

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning.

Undervisere

Kursusleder – Anne-Birthe Køppen

Anne-Birthe er uddannet merkonom og har i en årrække holdt daglig snor i højskolens regnskaber som forretningsfører. Hun kom til Vallekilde i 2010 og har før det arbejdet 18 år i det private erhvervsliv. I dag er hun tilknyttet højskolen som kursusleder på vandrekurset.
Anne-Birthe er naturmenneske og en meget ivrig vandringskvinde, som nyder godt af den smukke natur omkring Vallekilde.

Besøg os
Tilmeld dig