EVENT & LEDERSKAB

UDSOLGT
Efterårets hold er udsolgt. Scroll ned for at skrive dig på venteliste, så kontakter vi dig, hvis der kommer en ledig plads. Du kan også tilmelde dig forårsholdet 2021.
EVENT & LEDERSKAB PÅ VALLEKILDE
Ønsker du redskaberne til at arbejde produktionsorienteret, skabe events og lære at navigere i kaos? Så er Event & Lederskab på Vallekilde Højskole stedet for dig.

KREATIVE PROCESSER OG MASSER AF VÆRKTØJER
Du kommer til at arbejde med kreative produktioner, koncerter, festivaler, workshops, happenings og fester sammen med en lang række dygtige, sjove og spændende mennesker.

Vi arbejder med værktøjer til projektledelse med et hands-on perspektiv. Du vil få færdighederne til at kunne lede kreative processer og projekter, og du lærer om alle led i at skabe en event: fra den indledende idéudvikling til kunstneren går på scenen og til lyset tændes igen næste morgen.

Du lærer at arbejde med idé- og konceptudvikling, teamledelse, motivation og arbejdsdeling, kommunikation og markedsføring, eventdesign, budgetter og projektstyring, scenografi og iscenesættelse, publikumshåndtering og kunstnerpleje samt dokumentation og projektevaluering.

LÆRING I PRAKSIS
Vi arbejder med læring gennem praksis; konkrete redskaber og teknikker bliver introduceret og afprøvet på virkelige projekter, med relevant teori i bagagen. Vi arbejder i teams og med relationer og knap så meget med klasseværelsesundervisning. Eventproduktion og ledelse er et håndværk, og her har du muligheden for at finde din egen stil og reflektere over både proces og resultater.

Når det giver mening, samarbejder vi med andre af Vallekildes hovedfag. Det kan være, at Design & Maker hjælper os med en scenografi. Eller Tilrettelægger-holdet laver en koncertoptagelse.

STUDIETUR
En del af opholdet på Vallekilde er at rejse ud i verden. Til efteråret 2020 rejser Event & Lederskab til San Fransisco. Glæd dig til at møde lokale eventarrangører, kreative unge og en masse andet, når vi besøger en af USA’s nytænkende metropoler. Læs mere om alle vores rejser her.
CORONA OG REJSER
I efteråret 2020 har det længe været planen, at hele højskolen skal rejse til USA, som jo står foran et skelsættende præsidentvalg.
Den seneste udvikling, hvor den globale corona-pandemi har vendt op og ned på mange ting, kan måske få indflydelse på vores rejseplaner. Vi følger situationen tæt og tager altså forbehold for mulige ændringer af vores planlagte studieture. Vi håber på din forståelse.
SAMARBEJDE UDENFOR HØJSKOLEN
På Vallekilde lægger vi stor vægt på, at projekterne ikke ender i skrivebordsskuffen. Vores arbejde er hægtet op på verden udenfor højskolen. Derfor samarbejder vi med alt lige fra vores egen lokalbefolkning til ildsjælene ved FUTURELAND til Counter Strike-turneringen Blast Pro Series.

VALLEKILDES NETVÆRK

Vi samarbejder med en lang række små og store aktører såsom
Blast Pro Series, Roskilde Festival, Distortion, Talk Town, Gutter Island Festival, Futureland og Oxfam IBIS.

FØLG HVERDAGEN
Hvordan er det at være elev på Event & Lederskab? På vores YouTube-kanal kan du se række videoer fra Event & Lederskab og det øvrige liv på højskolen.
UGESKEMA
Her kan du se en ugeoversigt der viser hverdagen på Vallekilde Højskole. Oveni kommer selvfølgelig de improviserede arrangementer, foredrag, filmaftner, hyggelige indfald, spontane sportsudfoldelser og ture ud af huset.

UNDERVISERE PÅ EVENT & LEDERSKAB

SARAH STAALHØJ
sarah@vallekilde.dk
Sarah er uddannet fra Roskilde Universitet i Performance Design og Kommunikation. Hun har stor erfaring fra kulturbranchen, hvor hun har produceret og afviklet festivaler i alle afskygninger, herunder CPH:DOX, Talk Town og CPH Opera Festival. Sarah har et bankende hjerte for feminisme, og hun er generelt drevet af at skabe forandring.

Nete er uddannet fra Roskilde universitet i Performance Design og Plan, By og Proces. Hendes arbejdserfaring er bred – hun har arbejdet med lokal borgerinddragelse, og senest har hun været en del af den daglige ledelse af kulturstedet KPH Volume, der har til huse i den gamle sporvognsremise på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavnen. Nete er særligt optaget af skæve og bæredygtige byrum.
BESØG OS


Hvis du overvejer at tage på højskole, vil vi gerne invitere dig på besøg i Vallekilde, så du kan se, om det er noget for dig. Vi betaler din transport og giver en god frokost.
Klik her for at arrangere dit besøg.

TILMELDING

DIT NAVN

DIN E-MAIL

DIT TELEFONNUMMER

DIN ADRESSE

DIN BY

DIT POSTNUMMER

DIN KOMMUNE

DIT STATSBORGERSKAB

DIT CPR-NUMMER

ØNSKET HOVEDFAG - EFTERÅR 2020

ØNSKET HOVEDFAG - FORÅR 2021

ANDRE FAG DU ER INTERESSERET I
ForfatterJournalistikTilrettelæggerEvent & LederskabDesign & MakerSpiludviklingPodcastVed ikke endnu

VÆRELSE

TING VI BØR VIDE OM KOST OG EVT. SYGDOMME

ØNSKET BETALINGSFORM

KONTAKTPERSON

UNGDOMSUDDANNELSE

EVT. SAGSBEHANDLER

EVT. SPØRGSMÅL

HVOR HAR DU HØRT OM VALLEKILDE?

CLEAN OUT LOUD VINDER PRIS

Clean Out Loud, Vallekilde Højskoles store projekt på Roskilde Festival, vinder Højskolepædagogisk Pris 2018.

Læs mere

HVAD ER CLEAN OUT LOUD?

Clean Out Loud kombinerer hvert år fest med bæredygtighed på Roskilde Festival.

Læs mere

EVENT & LEDERSKAB PÅ SKOLEBESØG

Event & Lederskab var tidligere på foråret på studietur i Jordan. Nu tager de rundt på folkeskoler med IBIS-projektet Læseraketten og fortæller om deres oplevelser.

Læs mere

GÆSTEUNDERVISER FRA NEW YORK

Tom Klinkowstein er professor på The Pratt Institute i New York. Han var forbi Vallekilde Højskole for at kickstarte en workshop.

Læs mere

ELEVER LAVER LITTERATUR-FESTIVAL

Den første weekend i februar 2018 var Vallekilde Højskole igen vært for litteratur-festivalen Litt Talk. Klik her og se en stemningsvideo fra dagene.

Læs mere

CPH MAKER VAR EN SUCCES

Eleverne på Design&Maker og Event&Lederskab var i weekenden i København for at hjælpe med forberedelserne til festivalen Copenhagen Maker.

Læs mere

ELEVER VINDER HACKATHON

Hvordan kan man genanvende brugte luftmadrasser? Det gav nogle af Vallekildes elever et godt bud på i weekenden. Nu er de 10.000 kroner rigere.

Læs mere

VANDBAR TIL DISTORTION

Event-eleverne fra Vallekilde Højskole stod igen i år bag Bar’Vand til gadefesten Distortion. Hør, hvordan de har bygget baren op fra bunden.

Læs mere

EN WEEKEND MED LITTERÆR OVERFLOD

Der var både rutinerede forfattere og nye stjernefrø på programmet, da vi første weekend af februar igen slog dørene op til Vallekildes egen litteraturfestival, Litt Talk.

Læs mere

VOLLEY MED FLYGTNINGE

Vallekildes Event-elever bød sammen med DFUNK sidst i november velkommen til en landsdækkende volleyturnering for unge med flygtningebaggrund.

Læs mere

KONCERT: BREMER/MCCOY

5. oktober spillede den nytænkende jazzduo Bremer/McCoy en fabelagtig koncert på Vallekilde Højskole.

Læs mere

JAKOB BRO TRIO GAV KONCERT

Vallekilde og gæster kunne nyde den fabelagtige jazzguitarist Jakob Bro og hans trio, som gav koncert på højskolen den 28. november 2016.

Læs mere

VALLEKILDEBAR PÅ DISTORTION

Vallekilde Højskole var med på Distortion i København, klar til at servicere de mange festivalgængere med vand og spil.

Læs mere

ELEVER BAG NORDIC GAME JAM

Elever fra Event og Spiludvikling havde – bogstaveligt talt – en finger med i spillet, da verdens største game jam blev afholdt i København den 8. til 10. april 2016.

Læs mere

NY SCENE TIL LITT TALK

Elever fornyer Vallekildes litteraturfestival, Litt Talk, med en helt ny scene.

Læs mere