fbpx
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

Eventyr på Vallekilde

Eventyr på Vallekilde er et familiekursus med indhold og aktiviteter for både store og små.

 

Kom til Vallekilde, og dyk ned i litteraturen, magien, nærværet og samværet på et af sommerens populære kurser for hele familien.

 

Dato

4. juli – 10. juli 2021

Program

Eventyr på Vallekilde er et familiekursus, der tager udgangspunkt i litteraturens verden.

 

I løbet af ugen er der om formiddagen eventyrlige værksteder for voksne og børn hver for sig med mulighed for bl.a. at lave podcast, spille musik og synge, tegne, dyrke sport, spise og lave lækker mad eller gå på opdagelse i spændende spil-universer på bræt og via virtual reality.

 

Foredrag, film og fællessang

Efter frokost er der fælles aktiviteter for hele familien.

Aftenerne står på bl.a. foredrag, fællessang, sommerbiograf, brætspil og musik.

 

Sidst på ugen samles vi alle og viser, hvad der er kommet ud af de forskellige aktiviteter og kreative værksteder. Og så slutter vi af med en kæmpe fest for børn og voksne fredag aften.

 

Det detaljerede program for 2021 udkommer til foråret. Her kan du læse programmet for 2020.

Nyd højskolelivet

Der er selvfølgelig også stunder til at nyde Vallekilde Højskoles historiske omgivelser og storslåede natur, det lækre grønne køkken, tage til stranden, hygge på terrassen og deltage i masser af fri leg og spil i højskolens dejlige, store have.

Vi anbefaler tilmelding i god tid. Kurset bliver hurtigt udsolgt.

Priser

Voksne fra 18 år: 4.150 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.995 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

 

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning. Linned er inkluderet.

Undervisere

Esben Christensen 

Uddannet journalist fra DMJX i 2010. På Vallekilde underviser Esben på hovedfaget Journalistik og har derudover en række valgfag med fokus på bevægelse, leg og dialog.
Før han kom til Vallekilde Højskole var han journalist på fagbladet Folkeskolen og tidligere har han været reporter på Ekstra Bladet, og så spillede han teater, dengang han selv gik på højskole.

Thomas Vigild

Thomas har arbejdet på Vallekilde Højskole siden 2010.
Han er journalist, konsulent og foredragsholder med speciale i spil-, lege- og brætspilskultur. Han skriver om spil for Weekendavisen, biblioteksmagasinet Perspektiv samt Politiken og er desuden juryformand for den danske brætspilspris Guldbrikken. På Eventyr-kurset 2021 glæder han sig til at skabe en legende atmosfære for børn og voksne med nysgerrighed og eventyrlighed i højsædet.

Besøg os
Tilmeld dig