fbpx
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

Eventyr på Vallekilde

Eventyr på Vallekilde er et familiekursus med indhold og aktiviteter for både store og små.

 

Kom til Vallekilde, og dyk ned i litteraturen, magien, nærværet og samværet på et af sommerens populære kurser for hele familien.

 

Dato

3. juli – 9. juli 2022 – VENTELISTE

Program

Eventyr på Vallekilde er et familiekursus, hvor børn og voksne laver mange fælles aktiviteter, men også dykker ned i voksen- og børneprogrammer hver for sig.

 

Morgenerne begynder tidligt med bevægelse, for dem der har lyst. Herefter er der morgenmad og morgensamling, hvor alle synger og oplever eventyret sammen. 

Efter fællesmorgensamling går børnene fra, og de voksne er med til en inspirerende voksenmorgensamling. 

 

Om formiddagen er der eventyrlige værksteder for børn og voksne hver for sig – der bliver mulighed for at lave podcast, spille musik, tegne og male, lave lækker mad, dyrke sport og mange andre spændende aktiviteter.

 

Børnenes værksteder bliver fantasifulde og sjove og vil dykke ned i 1001 nats eventyr. Der bliver sved på panden og noget at drømme om for børnene, som bliver delt op i grupper med jævnaldrende.

 

Om eftermiddagen er det tid til at dyrke både det store fællesskab og familierne, når vi både laver fællesaktiviteter og har fri tid til for eksempel at tage til områdets (forhåbentlig!) solbeskinnede sandstrande.

 

Om aftenen er der foredrag, højskolesang, børnebif og teenage-lounge, og man kan nyde den lyse sommernat i højskolens store have. 

 

Sidst på ugen samles vi alle og viser, hvad der er kommet ud af de forskellige aktiviteter og kreative værksteder. Og så slutter vi af med en kæmpe fest for børn og voksne fredag aften.

 

Årets eventyr: 1001 nats eventyr

På årets eventyrkursus skal vi rejse langt, langt væk! Vi rider på kamelryg i karavane fra det nordlige Afrika og sejler med hjælp fra stjernerne over Det Røde Hav.
Her, på Arabiens store ørken-kontinent støder vi på kejsere, vesirer, tyve og danserinder!
Med saddeltaskerne fulde af guld og æblekerner, røgelse og elfenben, søm og smaragder og okker, gokker, gummiklokker prøver vi at klare os igennem områder, hvor hævngerrige ånder hersker.
Måske møder vi en sheik med en gazelle, som i virkeligheden er hans fortryllede kone. Måske venter der os en lampe, som er hjemsted for en venlig ånd.
Følg med til Arabiens smukke land – og husk sandaler til at strejfe om i ørkenens brandvarme sand!

Program

Programmet for 2022 ligger endnu ikke fast, men her kan du læse programmet for 2021.

Årets værksteder 2022

Bevæg dig glad

Alle sanserne skal i brug, og de sidder i hele kroppen. Derfor skal vi arbejde med kroppen på meget forskellige måde. Kodeordene er leg, bevægelse, yoga, frisk luft, lidt sved, lidt udfordrende og mange smil.

Underviser: idræts-, yoga- og danselærer Pino Bentsen

Skriv

På værkstedet Skriv tager vi forfatterhatten på og pennen i hånden. Gennem øvelser skal vi lege med genrer, former og alt det magiske, som ord kan. Måske du finder frem til et sprog eller en fortælling, du ikke vidste, du havde i dig? Men mest af alt skal vi have det sjovt!

Underviser: forfatter Sofie Due

Musik

Vi skal spille og synge os glade, og alle kan være med. Ida styrer løjerne i musiklokalet, og vi lover, at det bliver festligt.

Underviser: Ida Exner

Nyd højskolelivet

Der er selvfølgelig også stunder til at nyde Vallekilde Højskoles historiske omgivelser og storslåede natur, det lækre grønne køkken, tage til stranden, hygge på terrassen og deltage i masser af fri leg og spil i højskolens dejlige, store have.

 

Vi anbefaler tilmelding i god tid. Kurset bliver hurtigt udsolgt.

Priser

Voksne fra 18 år: 4.150 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.995 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

 

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning. Linned er inkluderet.

Kursusledere

Rasmus Todbjerg Larsen – Kursusleder

Rasmus underviser til daglig i musik på Vallekilde Højskole, og han spiller på de fleste instrumenter. Han er en garvet sommerkursus-rotte, der styrer os igennem ugen med højt humør. Og så er han altid klar på at samle et band, der kan skyde afslutningsfesten fredag i gang med stil.

Ida Exner – Eventyrhøvding

Ida Exner er musiker, børnebogsforfatter, tegner, kreativ igangsætter og meget meget mere.

Udover at hun er at finde bag violinen, er hun også Eventyr-høvding og kommer til at væve eventyrlige fortællinger ind i hele ugen.

Besøg os
Tilmeld dig