fbpx
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button
scroll-down-button scroll-up-button

Eventyr på Vallekilde

Eventyr på Vallekilde er et familiekursus med indhold og aktiviteter for både store og små.

 

Kom til Vallekilde, og dyk ned i litteraturen, magien, nærværet og samværet på et af sommerens populære kurser for hele familien.

 

Dato

3. juli – 9. juli 2022

Program

Eventyr på Vallekilde er et familiekursus, hvor børn og voksne både har meget tid sammen – og noget tid hver for sig.

 

Morgenerne begynder tidligt med bevægelse, for dem der har lyst. Herefter er der morgenmad og morgensamling, hvor alle synger og oplever eventyret sammen. I år skal vi dykke ned i myten om inuitternes lunefulde havgudinde Sedna.

Herefter går børnene fra, og de voksne er med til en inspirerende morgensamling. 

 

Om formiddagen er der eventyrlige værksteder for børn og voksne hver for sig – der bliver mulighed for at lave podcast, spille musik, tegne og male, lave lækker mad, dyrke sport og mange andre spændende aktiviteter.

 

Børnenes værksteder bliver fantasifulde og sjove og vil have havgudinden Sedna som en gennemgående figur i løbet af ugen. Der bliver sved på panden og noget at drømme om for børnene, som bliver delt op i grupper med jævnaldrende.

 

Om eftermiddagen er det tid til at dyrke både det store fællesskab og familierne, når vi både laver fællesaktiviteter og har fri tid til for eksempel at tage til områdets (forhåbentlig!) solbeskinnede sandstrande.

 

Om aftenen er der foredrag, højskolesang, børnebif og teenage-lounge, og man kan nyde den lyse sommernat i højskolens store have. 

 

Sidst på ugen samles vi alle og viser, hvad der er kommet ud af de forskellige aktiviteter og kreative værksteder. Og så slutter vi af med en kæmpe fest for børn og voksne fredag aften.

 

Programmet for 2022 ligger endnu ikke fast, men her kan du læse programmet for 2021.

Nyd højskolelivet

Der er selvfølgelig også stunder til at nyde Vallekilde Højskoles historiske omgivelser og storslåede natur, det lækre grønne køkken, tage til stranden, hygge på terrassen og deltage i masser af fri leg og spil i højskolens dejlige, store have.

 

Vi anbefaler tilmelding i god tid. Kurset bliver hurtigt udsolgt.

Priser

Voksne fra 18 år: 4.150 kr.
Børn fra 1-17 år: 1.995 kr.
Børn fra 1-364 dage: 0 kr.

 

Prisen inkluderer alle måltider, the, kaffe og mellemmåltider. Vallekilde Højskole har trådløst internet, sauna, biograf, gymnastiksal, pejsestue og musiklokaler til fri afbenyttelse og afslapning. Linned er inkluderet.

Kursusledere

Ida Exner – Eventyrhøvding

Ida Exner er musiker, børnebogsforfatter, tegner, kreativ igangsætter og meget meget mere.

Udover at hun er at finde bag violinen og med taktstokken i hånden til musikworkshoppen, er hun  i år Eventyr-høvding og kommer til at væve eventyr fra de polare egne ind  i hele ugen.

Esben Christensen – Kursusleder

På Vallekilde underviser Esben på hovedfaget Journalistik og har derudover en række valgfag med fokus på bevægelse, leg og dialog.
Før han kom til Vallekilde Højskole var han journalist på fagbladet Folkeskolen og tidligere har han været reporter på Ekstra Bladet, og så spillede han teater, dengang han selv gik på højskole.

Besøg os
Tilmeld dig